Survajver: Vesna Zmijanac se posvađala sa Biljanom Cincarević

Izvor: Kurir
Postavljeno 09 Aug 2010

Rijaliti „Survajver“ tek što je počeo da se snima, a na Filipinima su već pale prve nesuglasice.

Na Vesnu Zmijanac svim snagama je udarila Biljana Cincarević pokušavajući na sve načine da je sabotira i ugrozi joj opstanak u šouu. Slikarka je još u Beogradu želela da odgovori producente „Survajvera“ da odustanu od ideje da pozovu pevačicu, ali to joj nije pošlo za rukom.

- Biljana ne voli narodnjake, a pošto je svesna Vesnine popularnosti, uporno se trudi da joj „olakša“ povratak kući. Priređuje joj razne smicalice, pokušava da joj oteža svaki zadatak, a počela je i da lobira kod pojedinih takmičara da se okrenu protiv pevačice. Zasad sve to što ona radi nije ništa strašno, ali plašim se da će, kako rijaliti bude odmicao, Biljana sve otvorenije krenuti u napad protiv Vesne.

Pokušala je da isprovocira i pevačicinu ćerku Nikoliju, ali ona ima pametnija posla nego da se upušta u svađe. Uživa u udvaranju Nikole Rokvića, mada pomno prati razvoj situacije – otkriva naš izvor iz produkcije popularnog rijalitija.
Preživljavanje na Filipinima je otpočelo. Neko će se samo mučiti sa zadacima, a neko će, eto, morati da se bori i sa „unutrašnjim neprijateljem“.

Reklame

Ostavite komentar