Tihomir Tepić kupio novi stan

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 05 Aug 2010

Voditelj Tihomir Tepić na jesen će započeti život sa devojkom Sofijom. Posle dve godine zabavljanja par je rešio da okusi čari života udvoje u stanu koji je domaćin “Grand šoua“ kupio pre mesec dana.

Tepićev novi dom od četrdeset pet kvadrata nalazi se u novosadskom naselju Nova detelinara. Trenutno je u fazi opremanja, a u kupovini nameštaja, bele tehnike i svih ostalih sitnica Tihomiru pomaže izabranica, sa kojom će pre selidbe odmarati u Španiji i Grčkoj.

Inače, svoj novi životni prostor poznati televizijski voditelj kupio je od novca koji je dobio prodajom prethodnog stana, a ostatak sume uložio je u izgradnju bazena u roditeljskom domu u Temerinu i u isplatu kredita. “Posle dve godine zabavljanja sasvim je normalno da razmišljamo o zajedničkom životu. Ne želim previše da pričam o tome kako se nešto ne bi izjalovilo. Sada sam zaokupljen sređivanjem stana, pošto u njemu imam samo krevet, frižider i klimu. Polako se spremam za odlazak na more, a ostalo će sačekati septembar”, rekao je Tihomir za magazin “Hello!”.

Reklame

Ostavite komentar