Učesnici “VIP Survajvera“ doživeli zemljotres

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 17 Aug 2010

Poznate ličnosti koje trenutno borave na Filipinima u okviru prvog “VIP Survajvera“ preživeli su svoju veliku dramu.

Naime, takmičari koji već neko vreme borave na egzotičnim ostrvima i bore se za 50.000 evra u nedelju uveče su doživeli snažan zemljotres, koji ih je prilično uplašio. Pored igara i stalne borbe sa insektima i zmijama, celokupna ekipa najsurovijeg televizijskog šoua je u nedelju uveče doživela neprijatno iznenađenje majke prirode. Sve je počelo između 23 i 23.30 časova. To je bilo vreme za spavanje za takmičare “Survajvera“, pa su neki već mirno sanjali, ali većina je bila budna kao da je predosećala opasnost. Prvi potres bio je manjeg intenziteta, dok je sledeći već bio znatno jači, pa je izazvao veliko podrhtavanje tla. Ekipa snimatelja, montažera, producenata “Survajvera“ koji su na ostrvu, većinom je bila u brvnarama (kabanama) i kada je zemljotres bio u punoj snazi, došlo je do panike, a probudili su se i oni koji su spavali.

“Najneprijatnije je bilo u kabanama na vrhu brda, a neki su se iz straha, kada je sve prošlo, odlučili da spavaju kod kolega u nižim delovima”, kaže jedan od članova ekipe “Survajvera“ i zaključuje da je to bio zemljotres manjeg intenziteta, te da je najvažnije da niko nije povređen. Takmičari su takođe osetili lokalno podrhtavanje tla i nije im bilo svejedno. Oni koji su spavali, nisu ni bili svesni šta se dešavalo, a ostali su uznemireno čekali ishod iznenadne vremenske nepogode. Na njihovim licima moglo se videti da razmišljaju o svemu: o porodicama koje ih čekaju da se vrate, o sličnim vrstama opasnosti koje su uobičajene za Filipine, o novom udaru zemljotresa… Kada je bilo očigledno da se sve dobro završilo, odahnuli su i otišli na spavanje.

Ipak, novi dan doneo je im je i veoma neprijatne posledice iznenadne nepogode od prethodne noći. Naime, zemljotres je naterao zmije da izađu iz svojih skloništa, pa je lokalni hvatač zmija imao pune ruke posla. Ali i jedan od učesnika “Survajvera“ bio je veoma hrabar i snalažljiv u ovoj borbi čoveka i životinje, iako nikada pre nije bio u sličnoj situaciji. Taj takmičar hrabro se uhvatio u koštac s vodenom otrovnicom i bio je uspešan, pa je zmija dužine 40 centimetara uhvaćena i savladana. Inače, na ostrvu trenutno borave glumac Miloš Vlalukin, hiphoper Toni Petkovski, pevači Nikola Rokvić, Aleksandra Perović, Marko Bulat, Goca Tržan, Nenad Knežević Knez, Vesna Zmijanac i njena ćerka Nikolija Jovanović, kao i slikarka Biljana Cincarević, odbojkaš Edin Škorić, baletan Milan Rus i voditelj Andrej Maričić.

Reklame

Ostavite komentar