Uskoro nove “Zvezde Granda”

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 30 Aug 2010

Danas je u “Grand produkciji” potpisan ugovor sa kandidatima koji su prošli audiciju za “Zvezde Granda”, novi serijal koji počinje 18. septembra.

Na potpisivanju ugovora sa mladim i talentovanim pevačima bili su direktor produkcije Saša Popović i producent Žika Jakšić. Odabrano je 44 kandidata, 22 muška i isto toliko ženskih, koji su mahom iz Srbije, dok su dvoje iz Bosne i Hercegovine, jedan iz Makedonije i dvoje je iz Crne Gore.

Njima su dva sata advokati “Granda” objašnjavali šta povlače ugovori koje je trebalo da potpišu na narednih devet godina. Na kraju 43 pevača je stavilo svoj potpis na ugovor sa moćnom diskografskom kućom, dok je jedna kandidatkinja iz Požarevca odustala od toga, pa će u grupu uskoro ući novi kandidat, koji je bio prvi “ispod crte”. Inače, ovaj ugovor će stupiti na snagu samo za one pevače koji se plasiraju u finale. Bilo je mnogo nagađanja ko će biti voditelj emisije novog serijala “Zvezde Granda”. I to se danas saznalo! Neće biti ni Dragana Milošević, ni Vlada Stanojević, ni Anabela, niti iko ko se pominjao kao potencijalni voditelj ovog veoma gledanog takmičenja. Voditeljka će biti Ljubinka Dobrosavljev, koja je sa Studija B prešla na TV Foks, gde je dala otkaz, pa će u narednoj sezoni biti zaštitno lice “Zvezda Granda”.

Reklame

Ostavite komentar