Vesna Radusinović neće na “Farmu”

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 29 Aug 2010

Oko navodnog učešća spisateljice Vesne Radusinović u trećoj sezoni popularnog rijaliti šoua “Farma” digla se velika prašina u javnosti.

Autorka popularnih romana “Srce od silikona”, “Rasprodaja sreće” i “Grand šou Srbija”, po kojima će biti snimljena TV serija, kaže da je non-stop zovu u rijalitije jer uspešno glumi kontroverznog pisca, u vremenu kojem su dali pečat kontroverzni biznismeni. Radusinovićeva kaže da je, ipak, nećemo gledati u ulozi VIP farmera.

- Mislim da je Farma više scena za profesionalne zabavljače,nego za nas puke amatere, koji iz čiste ekstravagancije zabavljamo društvo isključivo u privatnom životu i o svom trošku – rekla nam je Vesna.

Ako bi se, u nekoj fikciji, ipak našla na Farmi, pored sebe bi volela da gleda tri meseca isključivo one ljude sa kojima se druži privatno.

- Boji se samo da njih nipošto ne bi primili ni u jedan rijaliti šou (smeh). Inače, ne mislim da boravak na imanju u Lisoviću podrazumeva izlazak na površinu najgorih i najnižih ljudskih osobina. To je borba za opstanak i igra. Ko god je shvata drugačije, u velikoj je zabludi. Ne gledam ja slučajno “Farmu” od jutra do sutra – poručuje intrigantna spisateljica.

Reklame

Ostavite komentar