Vlatka Pokos sunča se u toplesu i letuje na crno

Izvor: index.hr
Postavljeno 18 Aug 2010

Vlatka Pokos već nekoliko nedelja odmara na Čiovu, gde smo je imali prilike videli i prošlog leta. Lepa voditeljka se i ove godine odlučila malo opustiti pa se nesmetano sunčala u toplesu, sve dok nije opazila kamere RTL-ovog Exkluziva koji je snimao prilog o apartmanima koji se ilegalno iznajmljuju.

Naime, čini se kako Vlatkica letuje u apartmanima koje vlasnik iznajmljuje ilegalno, pa su ovih dana okruženi inspektorima i policijom koja je došla istražiti celu priču.

Na mestu “zločina” našao se i Exkluziv koji je lepu Vlatku snimio kako se sunča u toplesu. “Tu sam privatno kod prijatelja i to je to. Ovo sve ostalo ne želim komentarisati”, kaže Vlatka koja nam je nedavno priznala da se voli sunčati bez gornjeg dela kupaćeg kostima.

“Inače se sunčam u toplesu kada sam sama, ali malo sa strane, dalje od javnih plaža. Ma tamo su ionako samo stranci koji nemaju pojma ko sam ja. A paparazzi su me već ulovili, a i da me ponovno ulove, što sad!”, kazala nam je Vlatka koja je sad opet “uhvaćena” na delu.

Reklame

Ostavite komentar