Vlatka Pokos: Svi su me već videli golu

Izvor: slobodnadalmacija.hr
Postavljeno 20 Aug 2010

Nakon što su u Vilu Marco Polo na Čiovu, u kojoj je letovala Vlatka Pokos, banuli inspektori koji su ustanovili da se njen vlasnik nelegalno oglašava na internetu i zapošljava strance, a nju na plaži pred vilom snimili fotoreporteri dok se sunčala u toplesu, život joj se, kaže, pretvorio u pakao.

- Tamo sam bila kod prijatelja. Neugodno mi je jer se osećam krivom zbog svega. Ne ostajem ovde, ali ne osećam se dužnom ni reći kuda idem. Život mi je odjednom postao pakao – kazala je Vlatka za 24 sata dodajući kako je glupost tvrdnja da letuje “na crno” jer već cela Hrvatska zna u kojoj je vili na Čiovu.

- To je prekrasna kuća. Imala sam divan pogled na vrt i Kaštelanski zaliv. Osećala sam se zaštićeno u njoj. Kupala sam se, sunčala, imala svoj mir… – priča Vlatka te dodaje kako misli da će je sada svi izbegavati jer ima osećaj da vlasnik vile zbog nje ima samo još više problema.

- Nikad neću moći naći dečka. Svi me se boje – šali se Vlatka te zaključuje kako “Nije lako biti Vlatka Pokos”.

Objavljivanje njenih golišavih slika zabrinjava je pak najmanje od svega, jer, kako kaže, svi su je već videli golu kada je snimljena dok se sunčala u toplesu na Hvaru.

Reklame

Ostavite komentar