Aca Lukas vozi VIP Taxi

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 12 Sep 2010

Aca Lukas biće prvi vozač VIP Taxija, u kvizu koji bi uskoro trebalo da počne da se emituje na TV Košava, kaže izvor blizak ovoj TV kući.

Jedan od najpopularnijih srpskih folk pevača biće samo prvi u nizu poznatih estradnih ličnosti, sportista, političara koji će se naći za volanom kviza, po konceptu veoma sličnom nekadašnjem „Keš taxiju“ koji je vodio Ivan Ivanović.

“Kviz VIP Taxi kreće uskoro na Košavi, a Aca Lukas će biti prvi vozač, koji je ujedno i voditelj. On će krstariti gradom u novom vozilu, a putnici i njegovi fanovi će odgovarati na pitanja iz opšte kulture i tako će osvajati vredne nagrade, ali i karte za njegov koncert, koji će uskoro biti održan u Areni. Znajući Acinu opuštenost i sklonost ka šalama izvesno je da će ova emisija imati veoma visoku gledanost. Kako se priča ovde na Košavi, posle Lukasa za volan bi trebalo da sedne jedna ultrapopularna pevačica, a potom veoma poznati političar.

Kviz ‘Keš taxi’ koji je vodio Ivan Ivanović emitovan je na televiziji Fox, a njegov glamurozniji i zanimljiviji VIP brat nesumnjivo će biti jedan od glavnih aduta Košave u novoj sezoni, pošto će publika moći da vidi kako se i najpoznatiji Srbi snalaze na ovom zadatku”, otkriva izvor.

Reklame

Ostavite komentar