Adela Čehović: Bane Jovanović je gej

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 25 Sep 2010

Samo dan nakon što je muž Sanje Stojanović izneo sumnju da je Branislav Janković homoseksualac, Adela Čehović, bivša devojka farmera koji trenutno zavodi Katarinu Živković na farmi, za „Alo!“ tvrdi da su ga dobro procenili.

Naime, bivši fudbaler i trbušna plesačica upoznali su se u rijaliti programu „Big Mama haus“, koji je emitovan u Bosni i tamo imali kratkotrajnu romansu za koju Čehovićeva sada kaže da je Banetu bila samo paravan.
- Bane i ja smo već po ulasku u kuću našli zajednički jezik. Iskreno, kad su ga najavili kao dečka koji je glumio u spotu Nives Celzijus, a u kojem se ljubio s drugim momkom, svi smo ga neko vreme zvali „pederčina“, ali se on konstantno šalio na svoj račun, tako da smo neko vreme svi mislili da je njemu ljubljenje s tipom bilo samo posao – priča Adela, koja dodaje da je tek posle nekog vremena posumnjala da je Janković naklonjen istom polu.
- Super je sve bilo, čak smo započeli vezu, ako to može tako da se nazove, ali smatram da pravi muškarci nikad javno i providno ne trče za svakom ženskom i ne zaviruju joj pod suknju kako bi se pokazali i dokazali kao muškarčine, a on je baš to radio. Konstantno je glumio zavodnika, izjavljivao je da je bio sa svim curama u kući. Tada sam shvatila da je opterećen zavođenjem i muvanjem devojaka da bi sakrio pravu istinu. Verovatno je i sam bio svestan da će mediji pisati o njegovom pravom seksualnom opredeljenju pa mu je to stvaralo pritisak. Zato je i sam izjavio da je jednoj devojci u toaletu svr**o po licu, a nikad nije rekao da se je*ao s nekom. Mislim da možda ne voli samo muškarce, te da je imao seks i sa devojkom, ali sigurna sam da je biseksualac, što sam, nažalost, skapirala tek kad se taj šou završio i kad sam mogla trezveno da razmišljam. Ono u šta sam sigurna je da sa mnom seks nije imao – kaže Adela i komentariše ponašanje svog bivšeg dečka na imanju u Lisoviću.
- Videla sam i da se u vašoj „Farmi“ poljubio s muškarcem, što mu nije predstavljalo nikakav problem, za razliku od Bakija, koji se sve vreme protivio i nećkao. On sve radi zarad popularnosti i gledanosti. Bane je dobar dečko, ali se njegov odnos s devojkama u rijalitiju svodi na ljubljenje, grljenje, seks na plejbek i to je to – objašnjava bivša Jankovićeva devojka.

Reklame

Ostavite komentar