Aleksandra Bursać oprostila dečku batine

Izvor: Kurir
Postavljeno 06 Sep 2010

Aleksandra Bursać, plavokosa zvezda „Granda“, nedavno je obnovila vezu s biznismenom iz Frankfurta Darkom Nedeljkovićem, sa kojim je raskinula početkom ove godine, nakon što ju je pretukao. Posledice tog fizičkog napada na nju videla je i publika „Grand festivala“, na kojem je pevala sa krvavim okom.


Njih svoje su pre nedelju dana otputovali u Egipat, kako bi mogli da nadoknade vreme koje prethodnih meseci nisu proveli zajedno. Osim toga što je rešila da zaboravi batine, Aleksandra je prećutala mami da se pomirila sa Darkom i da idu zajedno na more.

- Ne sme majci da kaže da je ponovo u vezi s biznismenom iz Frankfurta, jer ona to ne bi dozvolila – tvrdi osoba koja je veoma bliska s plavokosom pevačicom i dodaje:
- Otputovala je u Egipat, a majci je rekla kako ide s najboljom drugaricom i frizerkom Milanom, koja je i zaista krenula s njom, ali da bi joj bila „paravan“. Biće velikih problema kad se bude vratila. Mnogo toga će morati da objasni mami. Ne bih joj bio u koži, zaista.

A dok ne dođe vreme da položi račune, pevačica će morati da smisli neku dobru priču. Sumnjamo da će „piti vodu“, al’ ništa drugo joj ne preostaje.

Reklame

Ostavite komentar