Ana Ivanović raskinula sa Skotom

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 06 Sep 2010

Kako navodi britanski „Dejli mejl“, srpska teniserka Ana Ivanović je nakon godinu i po dana veze raskinula sa australijskim golferom Adamom Skotom.

Sličnu informaciju je objavio i „Sidnej morning herald“ koji se poziva na izvore iz ženske teniske asocijacije WTA i PGA (organizacija profesionalnih golfera). Budući da ni Ana ni Adam javno nisu potvrdili ove glasine, ove priče za sada predstavljaju samo nagađanja, ali činjenica je i da naša teniserka i Skot odavno nisu viđeni zajedno u javnosti. List „Dejli mejl“ ide i malo dalje i tvrdi da je Ivanovićeva tokom leta raskinula sa Adamom kada je shvatila da njena karijera nezadrživo ide nizbrdo, kao i da se ispostavilo da je ova njena odluka bila dobra, bar što se tenisa tiče, jer je Ivanovićeva počela da igra sve bolje i da popravlja svoju poziciju na WTA listi (trenutno je na 40. mestu).
Da podsetimo, Ana Ivanović i Adam Skot bili su u vezi od februara 2009. a upoznali su se nekoliko meseci pre toga na snimanju reklame za „roleks“ satove. Pre Skota Ivanovićeva je bila u vezi sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, dok su australijskog igrača golfa povezivali sa američkom glumicom Kejt Hadson. Krajem aprila, kada su se prvi put pojavile spekulacije o kraju njihove veze, Ana ih je demantovala sledećim rečima:
“Srećna sam i zaljubljena. Po meni, muškarac mora da bude jak i stabilan, ali i da ima poverenja u mene, da me razume. Inače, u poslednje vreme ne čitam tekstove o sebi pošto sam previše samokritična pa me pogađa kada pročitam nešto što mi se ne sviđa”. Na njenu izjavu se nadovezao i Adam Skot koji je rekao: “Ana i ja delimo mnogo toga. Tokom cele prošle godine koja mi je bila veoma teška, ona je bila uz mene kao što sam i ja bio njena podrška dok je imala probleme. Siguran sam da nas je to još više zbližilo i učinilo jačim”.

Reklame

Ostavite komentar