Audicije za “Ja imam talenat”

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 07 Sep 2010

Pre nekoliko dana u Pozorištu na Terazijama počele su audicije za popularni šou „Ja imam talenat“. Od prijavljenih kandidata (4.000) iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca i Niša, odabrano je oko 500. Oni će se pojaviti na velikoj sceni ovog beogradskog muzičkog pozorišta i pokazati najbolje šta umeju i znaju.

I ove godine žiri u sastavu: Danica Maksimović, Ivan Tasovac i Aleksandar Milić Mili odlučiće ko će biti najbolji i osvojiti 100.000 evra i automobil!

- Osam dana će trajati audicija u Pozorištu, a onda će Danica, Ivan i Mili sesti i odlučiti koji će to četrdesetak ući u drugi krug ovog šoua. Ako uporedimo prošlogodišnje kandidate sa ovogodišnjima, vidimo veliku razliku. Svi znaju šta je „Ja imam talenat“, svi žele da učestvuju, počevši od kandidata, njihove porodice, publike i svi znaju kako trebaju da se ponašaju. Definitivno, sve je ove godine mnogo lakše – otkriva producent Marija Stojnić i dodaje:

- Emitovanje počinje krajem oktobra na RTS. Voditelji su Ivana Bajić i Vlada Aleksić. Ovog puta biće i specijalna polusatna emisija „I ja imam talenat“, koju će voditi Una Senić i koja će se emitovati svakog dana u 23 časa. Drago mi je što je žiri ostao isti kao i prošlog ciklusa. To je jednostavno uigrani tim koji ne treba menjati.
Ovaj popularni šou će se emitovati do 24. januara, kada je finale.

Reklame

3 komentara

  1. tatjana said on 07/04/2011 at 11:11

    Kad je prijava za sledeci talenat?

  2. Makii said on 20/09/2011 at 14:49

    Kada je prijava za sledeci talenat ???

  3. Darko said on 05/02/2012 at 02:27

    Koga ke bide prijavata za sledniot talent ako moze da se kaze sakam da znam ?

Ostavite komentar