Baki Đogani bio u vezi sa princezom !?

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 17 Sep 2010

Učesnik treće sezone reality showa Farma Andrija Baki Đogani, uspeo je pre par godina da smuva britansku princezu Aleku.Naime, devojku plave krvi upoznao je u jednom stanu u Beogradu, a da pri tom nije znao ko je ona, koliko novca ima, a ni kakvo joj je poreklo. Posle nekoliko dana, ona se vrlo brzi vratila u Hamburg, gde živi.

“Održavali smo kontakt preko telefona, a ja nisam imao pojma ko je ona zapravo. Pokazivala mi je slike svojih rođaka, predaka, neke građevine i ja sam u jednom trenutku pomislio da je njen tata neki arhitekta, investitor, tako nešto” – pričao je Baki svojevremeno u jednoj emisiji.

“Izlazili smo u grad, provodili se, kad me je jedne večeri upitala da li želim da se mi venčamo. Rekao sam da hoću, ali je dodala da ću morati da potpišem neki predbračni ugovor. Pošto engleski ne znam baš dobro, pozvao sam druga koji mi je pročitao taj ugovor i ja sam skapirao o kome se radi. Njen tata je bio neki mafijaš, čak je tamo imao i svoju ulicu, a majka princeza. Vrlo brzo sam se odselio kod nje u Hamburg, a tamošnji mediji su već uveliko pisali o nama. Ipak je sve to puklo posle tri meseca. Ja sam takav kakav sam, a ona je navikla, što mi je i sama rekla, da muškarci kleče pred njom. Konstantno mi je ponavljala da je klasa. Pokupio sam stvari i vratio se u Beograd” – rekao je Baki u emisiji, dodajući da je Aleka bila spremna i da kupe stan i da se preseli u Beograd.

Reklame

Ostavite komentar