Bašanović: Dinkić je advokat “Granda”!!!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 23 Sep 2010

Povodom izjave koju je u jučerašnjem broju ministar ekonomije Mlađan Dinkić dao za naš list, a u kojoj je između ostalog rekao da nikada nije čuo za Zorana Bašanović, da je kućni prijatelj sa Lepom Brenom, Bobom Živojinovićem, a potom i Sašom Popovićem, te da on nema nikakvog uticaja na njihov rad i uspeh, oglasio se prozvani menadžer i istaknuti član Srpske napredne stranke, koji, kako kaže, čestita vlasnicima „Grand produkcije“.

- Hteo bih kao prvo da čestitam Saši i Breni na najvećem uspehu koji su do danas postigli. Uspeli su da angažuju ministra ekonomije, gospodina Mlađana Dinkića, za svog ličnog advokata – rekao je na samom početku Bašanović, koji dodaje da su mu neke stvari čudne kod ministra.
- Prosto je neverovatno da tako uspešan i zauzet ministar, kako gospodin Dinkić samog sebe naziva, ima vremena da polemiše u javnosti sa nepoznatim ljudima. Ne znam šta je u mojoj izjavi izazvalo reakciju gospodina ministra, kad je upravo u vašem listu potvrdio da je veliki kućni prijatelj Brene, Bobe i Saše. Pa videla je cela Srbija prošlog vikenda na Dejvis kupu Srbije i Češke u „Areni“ gospodina Dinkića kako sedi upravo pored Lepe Brene, pa neka ljudi u Srbiji sami zaključe da li je moja izjava na mestu.
- Od ovog trenutka prekidam polemiku sa „Grandom“ i njihovim zastupnicima. Ne želim gospodinu Dinkiću da pomažem u kampanji koju je vidim već započeo. Neka mu ubuduće pomažu njegovi štićenici iz „Granda“ sa svojom monopolističkom medijskom imperijom – rekao je Zoran Bašanović.

Reklame

Ostavite komentar