Bivšim farmerima napokon isplaćeni honorari

Izvor: Press online
Postavljeno 03 Sep 2010

Učesnici druge sezone popularnog rijalitija „ Farma” konačno su dočekali svoje honorare! Iako je dogovoreni rok za isplatu odavno istekao, novac na račune takmičara legao je tek pre tri dana, a farmeri su zadovoljni što je na kraju sve ispalo kako treba.

Trećeplasirana Dragana Milošević kaže za Press da će uz honorar uskoro dobiti i „pežo 207″.

- Pre tri dana su mi isplatili sve kako smo se dogovorili. Sada razmišljam na šta ću potrošiti novac. Uz honorar dobijam i ‘pežo 207′ koji je moj omiljeni auto i jedva čekam da mi stigne iz Francuske. Sada sam u pregovorima sa Sašom Popovićem o daljem angažmanu u „ Grandu”, pa se nadam da ću i na poslovnom planu biti zadovoljna. Ovog meseca ću znati da li ću ostati balerina ili ću raditi nešto drugo – rekla je Dragana.

Mina Kostić nije revoltirana zbog kašnjenja honorara i kaže da zna na šta će nagradu potrošiti.

- Čim su mi uplatili novac svima sam kupila poklone. Naravno, ćerka Anastasija je dobila najviše. Kod mene se pare ne čuvaju, već sledeće nedelje idem da potrošim i ostatak honorara – poručila je Mina.

Voditelj Vladimir Stanojević jedan deo novca će potrošiti na kupovinu „audija A3″, a drugi će dati u humanitarne svrhe.

- Sebe ću počastiti omiljenim automobilom, a deci u „Zvečanskoj” ću kupiti televizor i „plejstejšen” budući da dolazi zima i da će dosta vremena provoditi unutra – rekao je Vlada za Press.

Reklame

Ostavite komentar