Bojana Vasić u vezi sa Noletom ???

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 06 Sep 2010

Makedonski top model i manekenka Bojana Vasić nedavno je uslikana u VIP loži kako zajedno sa njegovim roditeljima pomno prati meč najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića na US openu. Gotovo iste večeri krenuli su tračevi kako je atraktivna Makedonka, navodno, u vezi sa poznatim teniserom o čemu bruje svi makedonski mediji.

- Tačno je da je Bojana bila u loži Novaka Đokovića zajedno sa njegovim roditeljima na meču koji je on igrao protiv Nemca Filipa Pečnera. Ona već dve godine živi, radi i studira u Njujorku gde je i upoznala srpskog tenisera.

Od njega je dobila ulaznice za praćenje svih njegovih takmičenja na tom turniru. Uz karte od Novaka je na poklon dobila i ručni sat sa posvetom vredan nekoliko hiljada dolara – izjavio je Miki Crnokrak, menadžer Bojane Vasić i vlasnik skopske modne agencije za koju radi Bojana koja se proslavila pojavljivanjem u spotu američkog repera Kilajda.
Novak, koji je već godinama u vezi sa Jelenom Ristić, često je dovođen u vezu sa raznim domaćim i svetskim lepoticama. Najintrigantniji bio je trač o navodnoj romansi sa sedam godina starijom i udatom Natašom Bekvalac, ali su oboje demantovali da su u vezi tvrdeći da su samo prijatelji.

Reklame

Ostavite komentar