Boki 13 zaratio i sa Majom Odžaklijevskom!

Izvor: tracara.com
Postavljeno 12 Sep 2010

Na snimanju emisije “Nedeljno popodne” autorke Lee Kiš, sunarodnici su se pokačili zbog Majine izjave da ne voli transvestite.

“Maja mi je u emisiji rekla da ne podržava transvestite, i to na vrlo drzak i malo degutantan način. Nije me toliko iznenadio njen stav koliko činjenica da je i ona kao i ja rodom iz Makedonije, a realno, po godinama, mogu i unuk da joj budem. Pokušao sam da joj objasnim da je to deo mog posla, ali nije vredelo. Nema šta nije ispričala, iskreno da vam kažem, pola je nisam ni slušao. Kad je izdeklamovala svoje, rekao sam joj da je ona svoje već otpevala. Rekao sam joj da takve emisije služe za promociju mladih ljudi i starijih pevača koji su zaboravljeni”, izjavio je Boki za Alo.

Maja Odžaklijevska je potvrdila da je na snimanju emisije zaista došlo do sukoba Bokija i nje.

“Boki me nije dobro slušao dok sam pričala. Nisam se njemu lično obraćala, već u globalu. Protivnik sam korišćenja medija za tu vrstu propagande, odnosno transeksualizma, ako taj pravac može tako uopšte i da se nazove. Ne dopada mi se da vidim muškarca u haljini i tačka. Nemam ništa protiv gejeva, ali muško u ženskoj garderobi mi je previše. Grotesknim smatram svaki oblik transvetizma, a to što sam Makedonka kao i on ne znači da takve stvari koje on radi treba da mi se sviđaju” ,izjavila je Maja Odžaklijevska.

Reklame

Ostavite komentar