Brat Dine Dvornika odrađuje dug od 30.000 evra

Izvor: vecernji.hr
Postavljeno 03 Sep 2010

Organizacija koncerta u čast pokojnom bratu Dini koji se 20. avgusta održao na splitskim Bačvicama Deana Dvornika ostavila je u dugovima od oko 30.000 evra. Kako bi ga podmirio, muzičar radi noćnu smenu na recepciji hotela.

Dean Dvornik kaže kako mu zbog duga prete i poverioci koji mu dolaze pred kuću zbog čega je i njegova majka Diana, s kojom živi na splitskom Spinutu, stalno pod stresom.

Kako je rekao za 24 sata, Dean je na sebe preuzeo muzički deo manifestacije, to jest dovođenje izvođača pa je prikupio 300.000 kuna od sponzora. Kaže da sa prodajom ulaznica nije imao nikakve veze, ali namerava namiriti ljude koji su omogućili koncert u čast njegovog brata Dina Dvornika i oca Borisa. Zbog toga je prihvatio prijateljevu ponudu i počeo raditi noćnu smenu na recepciji hotela.

Pevač otkriva kako zbog organizacije koncerta osam meseci nije imao vremena za gažu, pa mu je i to stvorilo gubitke. Istaknuo je da od koncerta za pokojnog brata nije ni mislio zaraditi, ali nije očekivao da će ga upropastiti.

- Verovao sam ljudima o kojima tek sad čujem svakakve priče. Drugi put ću biti pametniji i pretpostaviti da nisu svi dobronamerni – izjavio je za 24 sata.

Reklame

Ostavite komentar