Ceca pomaže Danijelu Pavloviću

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 27 Sep 2010

Na samom početku karijere i na korak od snimanja prvog albuma, pop pevač i bivši učesnik muzičkog takmičenja “Operacija Trijumf”, Danijel Pavlović dobio je veliku pomoć od najveće folk zvezde u zemlji Svetlane Cece Ražnatović koja mu je ustupila svoj studio na korišćenje.

- Da, istina je. Ceca mi je pružila bezrezervnu pomoć i podršku oko mog prvog albuma, na čemu sam joj i više nego zahvalan. Prepoznala je nešto kod mene, i podržala me u karijeri. I ranije sam voleo Cecu, slušao njene pesme i pre “Operacije trijumf”, dok sam bio anoniman i nisam je poznavao, govorio da mi je jedna od omiljenih pesama baš Cecin “Zabranjeni Grad”. Prosto nisam mogao da poverujem šta mi se dešava kad me je na Božić pozvala. Bio sam presrećan! – kaže Danijel na početku razgovora. Na konstataciju da nemaju sve njegove kolege priliku da rade u Cecinom studiju, on odgovara:

- Rad na albumu u studiju “CECA MUSIC STUDIO” je bio nešto neponovljivo! Studio je opremljen najsavremenijom tehnologijom i siguran sam da je san svakog mladog umetnika da u njemu snima. Ja sam zahvaljujući Ceci dobio tu priliku. Goran Radinović, producent studija mi je uradio sjajnu pesmu, “Pomahnitali” koja će biti A1 kompozicija na albumu “Tahikardia”.

Pavlović planira da se album pojavi u prodaji u što bližem periodu. Pripremio je sedam novih pesama, plus jedan singl koji je publika već imala prilike da čuje.

- Pored sjajnih aranžera i producenata kakvi su Zoran Kostić i Damir Handanović, na albumu će se naći imena poput Ivane Selakov, Suzane Dinić, koje će mi pevati prateće vokale, na šta sam izuzetno zahvalan i ponosan, jer je Ivana prestala sa radom pratećih vokala zato što je krenula sa solo karijerom, i to veoma uspešno.

Čitavu kampanju oko albuma osmišljava čitav tim pevačevih saradnika, a ono što je za sada želeo da otkrije jeste da će nove fotografije uraditi u saradnji sa Dejanom Milićevićem.

- Za nekoliko dana ćemo Dejan i ja uraditi fotografije za omot CD-a, a nakon toga, Marko Sovilj i ja krećemo sa snimanjem spota za baladu “Stari Zagrljaj”. Dok ne izađe album, šaljem veliki pozdrav svim čitaocima najčitanijeg internet portala OPERA-17, svima onima koji me vole i podržavaju. Naravno,ja ne bih bio JA, da se ne zahvalim i svima onima koji me ne vole – završava Danijel svoju priču.

Reklame

Ostavite komentar