Cveta ljubav između Anđeline Džoli i Sarajlija

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 02 Sep 2010

Početkom novembra počinje snimanje rediteljskog prvenca Anđeline Džoli, čija je glavna radnja ljubav srpskog vojnika i muslimanske zarobljenice…

Iako će se najveći deo filma snimati u Mađarskoj, izvesno je da će Anđelina iza kamere sedeti i na Jevrejskom groblju i u Starom gradu u Sarajevu. Holivudska lepotica je nedavno u bosanskoj prestonici sa producentima i organizatorima obilazila lokacije i opredelila sa za ove dve. Snimanje u Sarajevu trajaće oko sedam dana, a onda se seli u gradić Vareš. Mađarske lokacije se za sada drže u tajnosti.
Producent sa ovih prostora biće Edin – Edo Šarkić, vlasnik sarajevske producentske kuće „Scout film”. On je Anđelinu doživeo kao neposrednu, toplu i vrlo lepu ženu.
- U svakodnevnom kontaktu ona ne glumi nikakvu zvezdu, a kad ti pruži ruku i osmehne ti se, osetiš da to čini iskreno, iz dubine duše – rekao je Šarkić.
Edin za sada, osim Šerbedžije, ne želi da otkrije imena glumaca sa ovih prostora koji će igrati u filmu.
- Ljudi iz njenog tima su tokom Sarajevo Film Festivala uzeli snimke nekih naših glumaca koji su bili pozvani na kasting. Takođe, Gejl Stivens, londonska kasting-direktorka, zatražila je da vidi film „Snijeg”, mlade sarajevske rediteljke Aide Begić, pa postoji velika mogućnost da angažuje neke od glumaca koji su igrali u njemu. Krajem septembra u Sarajevu biće još jedna, završna audicija – najavljuje Šarkić. Za sada je poznato samo da će Rade Šerbedžija igrati oca glavnog junaka.
- Ja igram oca tog Srbina, koji jeste u osnovi srpski rodoljub, možemo reći i nacionalista, ali takvih slučajeva bilo je i ima ih ne samo među Srbima već i kod ostalih naroda bivše Jugoslavije – izjavio je Šerbedžija nedavno.

Reklame

Ostavite komentar