Dado Polumenta i Boban Rajević gosti na Sekinom koncertu!

Izvor: Press online
Postavljeno 24 Sep 2010

Na prvom solističkom koncertu folk dive Svetlane Aleksić, koji je zakazan za 23. oktobar u „Beogradskoj areni”, specijalni gost biće crnogorski folkeri Dado Polumenta i Boban Rajević

Seka je svojim fanovima, koji će tog dana pristići iz cele Srbije, ali i zemalja iz okruženja, pored nastupa Polumente spremila pregršt drugih iznenađenja.

- Zadovoljstvo mi je što ću pevati na Sekinom prvom solističkom koncertu. Budući da ona spada u vrhunske profesionalce, moj zadatak na koncertu uopšte neće biti lak, bez obzira na to što smo dugogodišnji prijatelji. Svedok sam koliko u ovaj koncert ulaže veliku energiju i trud, verujem da će sve biti upravo onako kako je zamislila – izjavio je Dado za Press.

Iako je do koncerta ostalo još mesec dana, karte se prodaju u velikom broju, što potvrđuje da će Seka napuniti „Arenu”. Popularna pevačica svakodnevno vežba koreografiju i pesme za nastup sa svojim bendom. Kao što je obećala, pre tri dana publiku je obradovala novim singlom „Tamo gde si ti”, koji na internetu već ima 24.000 pregleda i trenutno se nalazi na 13. mestu najpreslušanijih singlova na svetu.

Reklame

Ostavite komentar