Danijel Pavlović u britanskom “X Factoru” !?

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 11 Sep 2010

Bivši učesnik “Operacije Trijumf”, kantautor Danijel Pavlović, uskoro bi možda mogao da okuša svoju sreću u Evropi.

Iako je tek na pragu izdavanja svog albuma prvenca, koji je naslovljen “Tahikardia”, Danijel je nedavno dobio potpuno iznenadni poziv od britanskih producenata.

- Danijela je pre nekoliko dana kontaktirao asistent Simona Cowella. Kad mu se predstavio i rekao da je povod poziva njegova interpretacija pesme “Halo”, koju u originalu izvodi Beyonce, Danijel je počeo da se smeje. Mislio je da je neko želeo da se malo našali s njim, međutim kako je gospodin sa druge strane žice bio vrlo ozbiljan i njegov realni britanski akcenat bili su dovoljni da pevač shvati da nije reč o šali dokonih prijatelja – počinje priču izvor portala Opera17 i nastavlja:

- Nakon što mu se predstavio i rekao da su igrom slučaja čuli njegovo izvođenje već pomenute pesme, asistent okrutnog Simona je Danijelu rekao da je razlog zbog kojeg ga je kontaktirao zapravo učešće u “X Factoru”. Pored pesme “Halo”, producenti su pogledali i nekoliko njegovih nastupa u “Operaciji Trijumf” i rešili da mu predlože da malo poradi na svom engleskom akcentu i da se prijavi na audiciju za sledeću sezonu popularnog show-a. Malo je reći da je naš pevač bio šokiran ovim pozivom i da je do samog kraja bio ubeđen da se radi o nečijoj šali. No, kad mu je stigao zvanični mail iz Velike Britanije, shvatio je da je stvar vrlo ozbiljna - završava priču izvor portala Opera17.

Tragom ovih informacija kontaktirali smo Danijela, koji je u tom momentu bio na sastanku sa Markom Soviljem sa kojim je dogovarao snimanje spota za pesmu “Stari zagrljaj”, a kada je čuo razlog našeg poziva, opet je ostao zatečen:

- Molim? Ne mogu da verujem. Odakle vama to????? Verujte mi, zaista ne mogu o tome da pričam. Napišite samo da nemam komentar! Hvala na razumevanju - bilo je sve što je Danijel hteo da kaže na tu temu za naš portal.

Sudeći po njegovoj reakciji, ko zna, možda Srbija uskoro dobije i jednu internacionalnu zvezdu.

Reklame

Ostavite komentar