Deki Stanković rasprodaje imovinu !?

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 16 Sep 2010

Dejan Stanković prodao je čuveni beogradski restoran “Pietro del Oro“, a odnedavno više nije ni vlasnik srpskih butika “Sweet years“. Kako saznaje “Svet“ prvotimac “Intera“ i kapiten fudbalske reprezentacije Srbije odlučio je da zajedno sa svojim kumom otvori restoran u Italiji.

Deki je nedavno prodao restoran, a ustupio je i prava na prodaju robne marke ’Sweet years’“, kaže izvor “Sveta“, i dodaje: “Stanković je shvatio da ovde nema ’leba od biznisa. On je i svoj stan u zgradi koju je podigao na Vračaru (a u kojoj se nalazi pomenuti restoran – prim aut.) svojevremeno prodao kumu Marku Panteliću.“

Inače, restoran “Pietro del Oro“ je otvorio septembra 2005. godine na spektakularan način, a specijalni gosti bili su mu saigrači iz milanskog Intera Adrijano, Favali i Siniša Mihajlović. Restoran je bio hit nekoliko godina, a u poslednje vreme je poseta naglo opala. Naš izvor tvrdi da je pored restorana Deki odlučio da se više ne bavi ni modom, makar ne u Srbiji: “Stankovićeva kompanija ’Inter Sinko’ je bila generalni distributer italijanske robne marke ’Sweet Years’, ne samo za Srbiju, već za ceo region. Prvi butik za prodaju ove sportske odeće Stanković je otvorio u Beogradu istog dana kada je pustio u rad i ’Pietro del Oro’, a butici su otvoreni ne samo u Beogradu, već širom Srbije. Prvi butik koji je zatvoren je onaj u beogradskom ’Delta sitiju’“, kaže izvor “Sveta“. Nekoliko poznanika poznatog fudbalera su nam potvrdili ove informacije, ali nisu želeli da im pominjemo imena. Oni su dodali da je glavni razlog što je Stanković batalio pomenute poslove to što nije prisutan u Srbiji, te ne može da im se posveti kako treba i želi, kao i da je biznis sa “Sweet yearsom“ prodao jednoj slovenačkoj firmi.

Reklame

Ostavite komentar