Ekrem Jevrić tvrdi da je prevaren

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 14 Sep 2010

Junak internet hita ‘Kuća-pos’o’, koji je na Jutjubu pogledalo preko 5,5 miliona ljudi, nedavno se pojavio u reklami modne kuće ‘Dolče i Gabana’.


Ekrem Jevrić, akter pomenutog klipa, u reklami za ovaj modni brend ‘glumi’ krojača okruženog muškim modelima. Jevrić je u intervjuu objasnio da su ga za ovaj angažman ‘startovali’ na ulici jer izgleda kao Italijan, što se za ovu kampanju očigledno tražilo.

Otkrio je da je za dva dana poziranja dobio 1000 dolara, a da su mu ljudi koji su ga angažovali napomenuli da će možda zvati ponovo.

Medjutim, Ekrem sada tvrdi da je prevaren jer je kao ‘glavni maneken’ njihove najnovije reklamne kampanje plaćen isuviše malo.

“Dali su mi samo 1.000 dolara za dva dana snimanja. Posle sam saznao da sam mogao da dobijem i mnogo više, samo da sam potpisao dobar ugovor. Nisu mi ni odelo dali, iako ja volim da se elegantno nosim, obavezno košulja, kravata, cipele… Dobio sam samo dvoje gaća i naočare za koje su mi rekli da koštaju 400 evra. Ali, šta ću, znaću sledeći put kada me budu zvali” rekao je za „Alo!“ Ekrem koji je na farmu ušao sredjen od glave do pete.

“Nadam se 80 odsto da ću da pobedim jer me zna mnogo ljudi, svi me vole, ‘oće da se slikaju sa mnom, zovu me na nastupe… Ko da sam veći od Šabana Šaulića, a on je mnogo velik pevač… Koncert u Beogradu planiram do Nove godine, u nekom prostoru za nekoliko hiljada ljudi, jer mene svi vole i sigurno će doći mnogo mojih obožavalaca” zaključio je Ekrem Jevrić.

Reklame

Ostavite komentar