Farma 3: Saznajte koliki su honorari budućih farmera

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 11 Sep 2010

Treća sezona najgledanijeg rijaliti programa svih vremena u Srbiji počinje u nedelju uveče, a da je dugačak put od ulaska na seosko imanje i osvajanja nagrade od 100.000 evra svedoči podatak da su takmičari morali dobro da se iscenkaju za svoje honorare.

Kao i u prethodna dva serijala, cene nedeljnih zarada kreću se od 500 do 2.000 evra, a produkcija „Pinka“ iznela je svim učesnicima ponude u skladu za njihovom trenutnom „cenom“ na tržištu, ali i u zavisnosti od toga koliku će pažnju gledalaca svojim ponašanjem privući.

Tako, mlade zvezde „Granda“ Sanja Stojanović, Jovana Pajić, Katarina Živković, Renato Henc i Slobodan Batjarević Cobe, nisu imale mnogo izbora pa su morale da se pomire sa startnim honorarom od 500 evra. Ista sudbina zadesila je zabavljača Batu Zdravkovića i nekada popularnog folk pevača Acu Ilića. Finansijski su malo bolje prošli internet zvezda Ekrem Jevrić i glumica Marija Jakšić, najpoznatija po ulozi u spotu Vlada Georgieva i obnaženom slikanju za „Plejboj“ magazin. Zorana Pavić je sa producentima ugovorila nedeljni honorar od 800 evrića , dok će Tina Ivanović i Eva Ras zabavljati široke narodne mase po ceni od 1.000 evra po sedmici. Nešto bolje uslove dobila je Vesna Vukelić Vendi, koja će svake nedelje na farmi inkasirati 1.500, baš koliko i njen kolega Hasan Duduć. Zoran Pejić Peja, drugi bivši muž Zlate Petrović, ima honorar od 1.200 evra, dok će njegova bivša draga zarađivati malo više, tačnije, 2.000 nedeljno. U samom vrhu nalaze se političari Marijan Rističević i Milan Paroški. Rističević će dobiti fiksni deo 5.000 evra, a uz to će svake nedelje imati sigurnu zaradu od 1.500 evra. S druge strane, Paroškom je ponuđen sličan dil, ali se on, prema našim saznanjima, još uvek dvoumi oko učešća u šou programu.

Apsolutni rekorder, kada je reč o naplati svog zalaganja pred kamerama ove godine, jeste Oliver Mandić koji je posle višemesečnog ubeđivanja pristao da uđe na farmu na tri dana uz nadoknadu u vidu 20.000 evra.

Reklame

1 komentar

  1. zora said on 18/11/2010 at 18:11

    Pa ako je istitina sto ste napisali mada mislim nije mi jasno kako Peja moze dobiti,1200.evra a Aca samo 500.ipak,Aca ima dugu karijeru,a sta ima,Peja vodio je pre,20.godina,jednu smisiju koja je bila popularna mozda dve fodine,i to sto je bivsi muz Zlate Petrovic.A i Eva Ras da dobije 1000.i ako je legendarna Glumica i pise Knjige,za Peju neverujem da je dobio vise od,Eve i Ace

Ostavite komentar