Farma: Muvanje i vaćarenje na sve strane

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 24 Sep 2010

Treća sezona rijalitija “Farma” polako počinje da poprima obrise seoske “sapunice”. Mada se u početku očekivalo od Zlate Petrović da zavodi bivše muževe, glavna “fam fatal” na “ružičastom imanju” u stvari je Katarina Živković. U atraktivnu folkerku prvi se zagledao Bane Janković, a kako vreme odmiče izgleda da ni Baki nije imun na Kaćin vitak stas.

Da denser ne može bez žena, videlo se prošle nedelje na pijaci gde je očijukao sa jednom prodavačicom koju je zaprosio, a u sredu joj je po gazda Banetu poslao poklon i pozdrave. Međutim, piljarica ga je ostavila bez odgovora.

- Ćutljiva je i stidljiva. Tražio sam da olovkom napiše neku poruku, ali me je iskulirala. Nemamo za sada čistu situaciju, pa zato molim onoga ko bude sledeći išao na pijacu da nastavi misiju za Bakija – rekao je Bane, ali Natalija “Trik ef iks” se nije složila sa tim. – Ma, hajde Baki, ti ćeš joj još i dići cenu. Batali tu rabotu, muvaj ove ovde – rekla je denserka.

Rečeno – učinjeno. Tokom žurke Katarina i Baki su otvorili dušu jedno drugome.

- On (Bane) se malo folira, a ti imaš dobre, tople oči – rekla je Katarina Bakiju, nakon što je saznala da se Bane palio i na Jovanu i Sanju. Baki ju je zbog toga poljubio, a onda rekao da je provalio da koketira i namiguje svima, umesto da Banetu jednostavno kaže “sviđaš mi se”.

Istog dana kada je Bane otkrio sve svoje ljubavi na farmi, i Baki je priznao da mu se sviđa Katarina i da je ljubomoran na to što se dešava između nje i Baneta. Mada je u početku izgledalo kao da želi da pomogne Banetu da zavedu Katarinu, ispostavilo se da je Baki koristio priliku samo da bi se približio pevačici.

- Katarini se sviđa Baki, a i ona njemu – tvrdi Bakijev brat Đole Đogani. – Mala je opasna, voli da flertuje i sve to smišljeno radi jer zna da su ljubavne teme interesantne za gledaoce i pomažu njenim akterima da ostanu što duže na farmi. Može da se dogodi da se Baki i Bane posvađaju zbog nje, jer je bacila udice na dve strane. Moj brat bi mogao da se zaljubi u Kaću, da je iznenada poljubi tokom plesa, jer je nepredvidiv lik. Da su se sreli napolju sigurno bi je primetio, ali između njih ne bi bilo ništa više od seksa. Kada bi se smuvali sigurno ne bi ostali zajedno po izlasku iz šoua, jer takve veze su osuđene na propast.

U SENU
BANE i Katarina otišli su korak dalje u udvaranju, pa su se u četvrtak vaćarili u senu. Prilikom pravljenja nove slamarice za pevačicu, gazda je legao preko nje i simulirao seks. Ona se u početku kao branila i molila ga da siđe sa nje, što je on odbio. U tom položaju proveli su nekoliko minuta, posle čega su ustali i smejali se situaciji u kojoj su se našli.

Reklame

Ostavite komentar