Farma: Peja Nataliji lizao zadnjicu

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 27 Sep 2010

Sedmoro VIP farmera pronašlo je dobar način za zabavu u subotu veče – igru masne fote, koja ih je toliko obuzela da su se ludirali do kasno u noć.

Bane, Baki, Sanja, Jelena, Cobe, Peja i Natalija celu noć su vrteli flašu i jedni drugima zadavali poprilično provokativne fote, uglavnom simulaciju seksa i lizanje po telu.

Tako su Baneta lizali Jelena i Peja, a on je sisao Cobetov srednji prst. Osim Baneta, zauzet je bio i Peja koji je dobio najbezobrazniji zadatak – da poliže Natalijinu zadnjicu.

Malo je reći da je bivši muž Zlate Petrović bio oduševljen ovim ‘zaduženjem’, a ni atraktivna pevačica nije imala ništa protiv. Svi ostali okupili su se oko Natalije i bodrili su je da se savije preko stola i skine pantalone.

„Sagni se, sagni se više,“ davao je instrukcije Baki, dok ju je Peja držao za gole bokove, mada zadatak, ipak, nije odradjen kako treba. Ova nesvakidašnja igra odmah je navela novinare da pozovu Natalijinog muža Sanija i pitaju za ga komentar.

„Vrištao sam od smeha kada sam to gledao! Na Fejsu sam dobio više od 1.200 poruka i mislim da je ljudima simpatična ta njihova igra. Prihvatili su da se igraju, pa su morali i da ispune zadatke. U tome nema ništa loše,“ rekao je Sani za ‘Kurir’.

Reklame

Ostavite komentar