Farma: Šikica drugi takmičar koji napušta imanje

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 26 Sep 2010

“Glavna kuvarica” Farme Svetlana Jovanović Šikica ispala iz daljeg takmičenja. U trci za nagradu od 100.000 evra ostao “tajni agent” Peja koji ima zadatak da…sakrije 15 viklera

Dok su Paroški i Katarina u prvom duelu, odnosno “troboju” sezone davali tačne odgovore na pitanja šta je urea ili pokretni staklenik, farmerka koja je napustila takmičenje je sama u jednom trenutku rekla “ništa, idemo kući”… i time možda propustila šansu da iz “prvog reda” gleda ko će do kraja Farme dobiti batine.

Da se znanje isplati govori i činjenica da je pre dupliranja glasova pobednik duela Paroški imao skoro isti broj kao Šikica. Ipak, njegovih 46.89 odsto glasova i Katarininih 29.80, bili su previše za Šikicu i njen “finalni skor” od 23.3 odsto.

Bilo mi je fino na Farmi”, rekla je Šikica nakon izbacivanja, a onda dodala; “Bilo je radno!”. Glavna kuvarica je svoj “debakl” u duelu objasnila rečima “nisam učila, ja to ne mogu da zapamtim, nema šanse!”.

Svi su je štedeli i voleli na imanju, a da ju je neko slučajno nagazio…”Bilo bi je*em vam mamu!

Iako je rijaliti počeo uz obećenje da će gledaoci kraj malih ekrana naredna tri i po meseca gledati “Farmu čovekoljublja, pesme…” i ko zna čega još, novi farmeri su za dve nedelje pokazali da stvari ne idu kao podmazane.

Dok se u proteklim sezonama Farme “tačno znalo” ko je “rak rana”, u ovoj stvari nisu toliko jasne. Hasana (a i većinu ostalih) je iznerviralo “civilizacijsko pravo Milana Paroškog” da jede tri obroka dnevno sa po “najmanje dva jela”, a onda su krenuli i prvi problemi sa higijenom…

Kako bilo ko od farmera, samim tim i Ekrem Jevrić ide u poljski WC, niko od gledalaca verovatno nije želeo da zna, ali šta je tu je…saznasmo…

“Nije bilo papira i onda sam uzeo ovu kantu…”, otkrio je Ekrem još jednu upotrebnu vrednost kante iz koje farmeri peru ruke i tuširaju se…

Taman kada je utihnula jedna priča oko higijene, počela je druga – ona zbog koje je Limen umalo dobio batine, a Baki B3 pismo od Zadruge u kojem piše da ima pet minuta da se spakuje i, kao Đus prošle sezone, napusti imanje.

Gledaoci su u subotu u direktnom prenosu umalo imali priliku da budu svedoci prvog fizičkog obračuna na Farmi. Denser Baki je nasrnuo na Limena zbog prozivke koju mu je Novosađanin uputio na račun higijene.

Sve je počelo u toku sastanka kada se povela polemika o higijeni na imanju tokom koje je Limeni prozvao kolegu Bakija da kašikom jede džem iz tegle. To je bilo dovoljno da B3 skoči sa stolice i počne da vređa kolegu.

Mamu ti je*em! Pi*ketino jedna. Ti ćeš meni da pričaš o higijeni! Samo te slušam mentolu jedan“, urlao je Baki na sav glas, da bi potom u jednom trenutku ustao i krenuo ka Limenu da se fizički obračuna s njim.

Hasan je uspeo da ga zaustavi, ali to Bakija nije sprečio da nastavi s uvredama i psovkama. “Imam bre da ti iščupam te repiće, je l‘ ti to jasno!? Mamu ti bre je*em u usta. Sledeći put nabiću ti tu teglu u usta, je l‘ si me čuo kretenčino jedna?! Nemoj meni da solite pamet o higijeni, ja sam naučnik za sve vas ovde. Nemojte meni da kenj*te. Šta, je l‘ sam ja bolestan, imam šugu, stomačni tifus, a?!”.

Nisam imao nameru da ga povredim, ali čovek je prso”, rekao je kasnije Limeni, dok je B3 rekao da ne želi niko da ga ispravlja, pa čak ni princeze…

“Ja sam tri meseca živeo na dvorcu u Hamburgu, bio sam sa princezom u vezi, i ona mi je jednom skrenula pažnju da ne kuckam kuvano jaje kašikom…i njoj sam rekao da ću raditi stvari kako ih ja radim. Meni niko neće pričati kako ću ja da jedem…“.

Možda je ovaj incident najbolje opisao Ekrem: “Oh, my god!

Da nisu samo svađe obeležile nedelju na Farmi govori i ljubavna priča koja se polako, ali sigurno odvija pred kamerama. Gazda Bane i “gazdarica” Katarina redovno razmenjuju poljupce pred laku noć, grle se pred svima, “šuškaju” po senu, ali nikako da dozvole da se dogodi nešto “konkretno”…

Vreme koje je Katarina provela u izolaciji sam iskoristio za neku ozbiljniju priču”, rekao je Bane. “Ja nemam blokadu od kamera, ali Katarina ima…Naravno, bilo bi ružno da se odmah nešto prve nedelje desilo među nama, ali nadam se da ćemo imati vremena i da će se nešto desiti…spontano”.

Ostatak burne nedelje potrošen je “ubijanje Renata”, ali i sakrivanje viklera!

Novu sezonu obeležiće izgleda tajni zadaci. Prvo je Bata sakrivao sat, a sada je Zadruga na opasnu misiju poslala Peju.

“Ja sam Peja i imam tajni zadatak da ove nedelje sakrijem 15 viklera”, otkrio je voditelj kamerama, a na ostalim farmerima je da otkriju i ko je ovonedeljni agent i koja mu je misija. Ukoliko uspešno izvrši zadatak, čeka ga vredna nagrada – imunitet.

Reklame

Ostavite komentar