Farma: Troje nominovanih i novi špijun

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 26 Sep 2010

Katarina Živković je zbog kršenja pravila direktno nominovana za duel, farmeri su u izolaciju poslali Milana Paroškog, a publika Šikicu.

Pre samog glasanja za dueliste Zadruga je, na opšte iznenađenje VIP seljaka saopštila da je Bata špijun koji je podmetnuo sat. S obzirom da ga nisu otkrili on je dobio imunitet, odnosno naredne nedelje ne može biti izabran za slugu.

Zadruga je odmah farmere obavestila da se igra nastavlja, a oni treba da otkriju koji je to zadatak i ko je novi špijun. Nagrada “seljaku 007″ je imunitet, a ukoliko ga farmeri otkriju Zadruga će ih bogato nagraditi.

Posle Batinog krajnje opširnog objašnjenja kako nije imao izbora već je morao da se prihvati tajnog zadatka, počelo je glasanje za duelistu.

Aca Ilić je svoj štapić dao Sanji “sa željom da se vrati”, isto je uradio i Ekrem, kao i Bane “iako Sanja peče odličan hleb”.

Zlata je svoj dala Paroškom kao i Baki, dok je Jasmina “ne zbog sukoba već zato što se bez Milana ne može” štapić dala Sanji. Hasan je uz verovanje da će se Paroški vratiti štapić da njemu. Eva je glasala za Sanju “iako ju je Paroški izvređao, ali on je za imanje Bog i batina”.

Jelena i Limeni su opet zbog neophodnosti Paroškog na Farmi štapiće dali Sanji. Natalija je zbog “vređanja Zlate” štapić dala Paroškom, kao i Peja “jer je siguran da će se bivši gazda dobro snaći u areni”.

Marijan je takođe glasao za Milana, dok je Jovani bilo “strašno teško da se odluči” ali je štapić dala Paroškom. Zorana je “bila vrlo lična zbog Milanovih neotesanih komentara”, ali je štapić dala Sanji, dok je Renato dao Milanu kao i Tina, a Šikica Sanji.

Cobe je ponovio Renatove reči “Sanja je naša dugogodišnja prijateljica” i štapić dao Paroškom, kao i gazda Bane koji je pohvalio sada mu već bivše sluge.

Reklame

Ostavite komentar