Ganse čeka crna soba, more alkohola i 36 ruža

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 06 Sep 2010

Od koncerta benda Guns N’ Roses, zakazanog za 23. septembar u Areni, u najavi možete da očekujete haos…Međutim, izgleda da je i ekipa predvođena kontroverznim Ekslom Rouzom rešena da se dobro provede – u crnoj garderobi čekaće ih ruže, večera i mnogo alkohola.

Naravno, najveći deo rajder liste ide na Eksla, koji je poznat po neobičnim zahtevima. Ipak, izgleda da je prošlo vreme kada je kontroverzni roker izvoljevao s kondomima i pornićima. Ili je samo rešio da se za neke stvari sam pobrine. Na organizatorima je samo da obezbede adekvatan ambijent.

Rouz će boraviti u “crnoj sobi” (izričito je zahtevano da garderoba bude u crnom, sa crnim zavesama, stolnjakom…). Crnilo će razbijati samo cvetni aranžmani. Pogađate, u pitanju su ruže i to 18 belih i 18 crvenih.

Zabranjeno fotkanje

Mada ste sigurno već naoštrili fotoaparate, imajući na umu reputaciju Eksla Rouza kao rokera uvek spremnog na skandalozne nastupe, bolje bi bilo da ih ostavite kod kuće. Organizatori napominju da je strogo zabranjeno fotografisanje koncerta, pa će svi fotoaparati morati da se ostave na ulazu.

Reklame

Ostavite komentar