Goca Tržan se vratila sa Filipina

Izvor: Press online
Postavljeno 05 Sep 2010

Posle mesec dana pakla na Filipinima, VIP survajveri vratili su se u Beograd! Većina njih doputovala je u noći između subote i nedelje, dok su ostali stigli juče. Kako se šuška među „preživelima”, pobednik „VIP Survajvera” je pevačica Goca Tržan! Ona je sa suprugom Ivanom juče proslavila povratak sa Filipina u jednom prestoničkom restoranu, a zatim je, željna civilizacije, prošetala Knez Mihailovom ulicom, gde ih je fotograf Pressa slikao.


Pevačica tvrdi da se nije pokajala što je otišla na Filipine.

- „Survajver” je treća najbolja stvar koja mi se desila u životu, posle udaje i rođenja ćerke. Borila sam se kao zmaj! Brzo sam se navikla na nedostatak hrane i higijene. Ali, bude li mi neko spomenuo pirinač u narednih godinu dana, biće svađe! Na Filipinima sam smršala sedam kilograma – kaže Goca za Press.

Neverovatni obrti

Pevačica ne želi da komentariše vest koja je procurila u medije da je ona trijumfovala u rijalitiju.

- Mislim da je preterano u ovom trenutku reći tako nešto, pošto su obrti u „Survajveru” neverovatni. Svi smo se borili kao zmajevi, ni najmanje nismo bili razmaženi – ističe Goca.

Ona tvrdi da ni u jednom trenutku nije pomišljala da odustane.

- U „Survajveru” sam pobedila sebe na mnogim poljima. Shvatila sam da je uzalud trošiti vreme na gluposti civilizacije, kao što su televizija, Fejsbuk i telefon. Moja najdraža pobeda je kada sam u jednoj borbi uspela da se izborim za vesti od kuće. Naše najdraže uzimamo zdravo za gotovo jer su nam tu svaki dan. Tek kada silom prilika nisu tu, shvatimo koliko nam znače. Trudila sam se što manje da pričam o tome koliko mi nedostaje porodica da to ne bi delovalo patetično. Kad sam već otišla tamo, nije imalo smisla kukati svaki dan, ali sam sve vreme razmišljala o njima – kaže Goca.

Očvrsla sam

Pevačica još uvek nije videla ćerku Lenu, koja je sa njenim roditeljima na moru.

- Danas smo se prvi put čule posle 38 dana! Jedva čekam da je vidim! Sve vreme na Filipinima imala sam strah da će me zaboraviti i prestati da me voli – rekla je juče Goca o svojoj mezimici.

Iako se vratila u civilizaciju, kaže da je deo Filipina ponela sa sobom.

- Specifično je biti sam na ostrvu, spavati sa gušterima, bubama, zmijama, i to pod vedrim nebom gde kisneš sve dok sebi ne napraviš kuću od bambusa. „Survajver” je velika škola. Svi su mi rekli, iz „Survajvera” se niko ne vraća isti, i to je tačno! Ja sam karakterno očvrsla – poručuje Goca, i dodaje da joj se nisu svideli svi učesnici, ali da je sa mnogima našla zajednički jezik.

„Survajver” će se na jesen emitovati na Foksu, koji će sredinom meseca promeniti naziv u Prva srpska televizija.

Reklame

Ostavite komentar