Hasan Dudić se razveo zbog Zlate !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 19 Sep 2010

Pevača šutnula supruga Dragana, pošto je saznala da ulazi na Farmu samo da bi bio uz bivšu ljubav

Hasan Dudić se razveo od Dragane nepun mesec dana pred početak rijalitija, i to kad je njegova supruga saznala da on na imanje u Lisović ide zato što će tamo biti i njegova bivša žena Zlata Petrović!

Prvo ga je pokušala da odgovori od te namere, a onda su usledile svađe, jer je pevač i bivši bokser po svaku cenu želeo da bude u blizini svoje, kako je i sam priznao pre nekoliko dana, nikad neprežaljene ljubavi.

- Njihov brak je bio skladan svih ovih godina, iako je Dragana znala da Hasan nikada nije preboleo bivšu ženu. Trpela je sve do trenutka kad je on odlučio da uđe na Farmu sa Zlatom. Počeo je u medijima da javno priča kako i dalje voli pevačicu i ona je odlučila da ga napusti. Propali su svi njeni pokušaji da ga urazumi, spusti na zemlju…

Razveli su se posle dvadeset godina braka. Nisu imali dece, a Dragana se iselila iz njihove kuće u Šapcu i otišla kod svojih – ispričao nam je izvor blizak porodici Dudić.

Pošto je Hasan u Lisoviću, gde smišlja način kako da ponovo zavede Zlatu, pozvali smo izvesnu Jasminu, za koju nam je on rekao da će u njegovo ime odgovarati dok je na Farmi.

- Tačno je da se Hasan razveo, ali Zlata nije razlog. Ne bih da govorim o njima. Dragana se iselila iz kuće i promenila sve brojeve telefona. Ne možete je dobiti, jer ona ne želi da daje bilo kakve komentare na ovu temu. Nikad nije želela da se javno eksponira, pa neće ni sad – naglasila je Jasmina.

Eto, Dudić je sad ponovo momak, a Zlata devojka… Da li će tri meseca, koliko bi mogli ostati zajedno na imanju, dovoljan period da nakon toga ponovo stanu pred matičara? On ne krije da je i dalje zaljubljen. Ali njene nedavne izjave da ju je tukao i da je bila mlada i glupa kad se udala za njega ne daju mu baš mnogo šansi. Mada, rekla je i da ga je volela. Tad.

Reklame

Ostavite komentar