Ila: Minimaksa su svi zaboravili

Izvor: Press online
Postavljeno 03 Sep 2010

Ne treba niko da mu pere spomenik i pali sveće, ali ponašaju se kao da nikad nije postojao. Željko Mitrović ima direktorčiće koji smatraju da sam nepodoban na Pinku l Sestra i ja smo odlučili da prodamo porodičnu kuću

Reper Vladimir Ilić Ila kaže da su pet godina nakon smrti njegovog oca Milovana Ilića Minimaksa svi takozvani estradni prijatelji zaboravili čuvenog šoumena koji ih je proslavio. U razgovoru za Press Ila kaže da je, zbog svog oštrog jezika, zabranjen u nekim medijima da ne bi opleo po estradnom vrhu.

- Željko Mitrović je legenda, on je platio operaciju mom ocu i po dobru je upamćen u našoj kući. Međutim, on oko sebe ima neke direktorčiće, koji misle da sam ja nepodoban na Pinku! Ljudi poput Lepe Brene i ostali, koje je moj otac proslavio, su mi toliko smešni da ih ne bih komentarisao. Sa svim tim ljudima mogao bih javno da sednem za sto i argumentovano im kažem šta imam, jer o svima znam puno zato što mi je otac sve pričao. Oni bi za mene mogli da kažu da sam ćelav, tetoviran i da psujem, ali ne mogu da mi zamere kakav sam čovek. Mnogima je Minimaksova smrt bila olakšanje jer je ostavio medijski prostor za njih – priča Vlada.

Reklame

Ostavite komentar