Isidora, Pajkić, Radusnovićeva i Marić u novom rijalitiju “Parovi”

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 26 Sep 2010

Posle “VIP Velikog Brata”, “Farme”, “VIP Survajvera”, na male ekrane stižu nam i – “Parovi”. I to ne bilo kakvi, nego očekuje se da to bude najbogatiji rijaliti ikad na ovim prostorima! A emitovaće se na TV Hepi.

Reč je o glamuroznom rijalitiju. Kuća u kojoj će se snimati šou i takmičari će biti smešteni već je skoro gotova, ostalo je tek da se poradi na nekim sitnicama. Tu će biti useljeno 12 do 14 parova, a za razliku od spavanja na slamaricama, pečenja paprika, jedenja insekata ili preživljavanja u surovim uslovima na pustom ostrvu, ovde će se takmičari baškariti i uživati u džakuziju, ispijajući šampanjac, kušajući razne kulinarske specijalitete… Jednom rečju, takmičari će imati brojne privilegije i živeće k’o carevi! Naravno, ko će pobediti, neće se znati do poslednjeg dana, a o tome će odlučivati publika, koja će davati svoje glasove tokom rijalitija. A, nagrada… mmm, više nego primamljiva!

Kako je zamišljena koncepcija “Parova”, glamur, luksuz, privilegije, takva je i premija – 100.000 evra! Neki kažu, možda i više… Učesnici su parovi – mogu da budu muž i žena, bivši supružnici, dvoje koji se zabavljaju, nevenčani parovi koji žive zajedno, ali i otac i ćerka, dvojica muškarca ili žena… razne kombinacije. Pregovori sa učesnicima su još u toku. Kako portal “svet” sazanje u igri su “jaki likovi”, a ne “š liga”, pa sa njima sve to ide malo teže, duže traje ubeđivanje… Ipak, ima i onih koji su već viđeni u kući. Niko od njih ne sme da pisne još o tome, jer takav je ugovor sa produkcijom.

Kako portal “svet” saznaje, u kuću će ući bračni par Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić, kao i književnica Vesna Radusinović sa svojim životnim partnerom, novinarem Milomirom Marićem. Izvor blizak produkciji “Parova” tvrdi da će i honorari za ukućane biti na zavidnom nivou – oko 2.000 evra po osobi nedeljno! A rijaliti će trajati 15 nedelja. Nije teško izračunati koliko bi kućni budžet mogao da se “ojača” u pojedinim porodicama… jer, sve ide puta dva… Malo li je na ovu skupoću?! Gledaoce zasigurno očekuje pravi šou. A književnicima, scenaristima, dramaturzima, rediteljima i ostalima od pera, ovo može da bude odlična inspiracija za njihova nova dela. Zar ne bi bilo super pročitati knjige posle ovog rijalitija, ali iz različitih uglova – Isidorinog i Vesninog?! A možda i Marićevog? Ili, pak film Pajkića? Među takmičarima trebalo bi da bude i denserka Slađana Delibašić, koja bi u kuću ušla sa svojim dečkom. Jedino se ne zna da li sadašnjim ili bivšim…

Reklame

Ostavite komentar