Jelena Karleuša: Lažu da sam bila u vezi sa Vladimirom Stojkovićem!

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 01 Sep 2010

Na najposećenijoj srpskoj utakmici, koja se igra 23. oktobra na Marakani, fudbaler Crvene zvezde Duško Tošić i njegov nekadašnji kolega iz nacionalnog tima Srbije i sadašnji golman Partizana Vladimir Stojković naći će se na suprotnim stranama, ali zajednička stvar će im biti to što su obojica imali vezu sa Jelenom Karleušom, piše Kurir.
Da li će Toške pružiti ruku Stojketu i da li će golman crno-belih odbiti da se pozdravi s defanzivcem Zvezde stvar je koja poslednjih nekoliko dana sve više interesuje javnost. Animozitet između njih dvojice postoji već godinama, a glavni razlog je srpska pevačica. Karleuša se nakon kraće i veoma burne veze sa Stojkovićem „smuvala“ sa njegovim saigračem iz reprezentacije Duškom Tošićem, što je narušilo odnos dvojice odličnih fudbalera, bar tako kažu u Kuriru.

Međutim, JK oštro demantuje da je ikada bila u vezi sa novim golmanom Partizana. Ona je na svom fejsbuk profilu upravo objavila sledeće:
- U “Kuriru” je po ko zna koji put objavljena laž i uvreda na moj račun! Danas su udarili na moje dostojanstvo i ugled, na mene kao ženu, majku i suprugu! Objavili su laž da sam bila u vezi sa golmanom Vladimirom Stojkovićem. To je notorna i bezočna laž koju najoštrije demantujem! Nikad nisam bila u vezi sa pomenutim, a ako “Kurir” ne objavi demanti – tužiću ih. Dokle više ovako – pita se Jelena.

Reklame

Ostavite komentar