Jelena Karleuša želi da usvoji dete

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 27 Sep 2010

Velika folk diva Jelena Karleuša otkriva da je nakon drugog porođaja imla dosta zdravstvenih poteškoća i da joj krvna slika još uvek nije idealna pa treću trudnoću ne planira. Ali zato u dogovoru sa svojim suprugom kaže da ima veliko srce i da bih vrlo rado usvojila dečaka. Smatra da bi u izobilju njihovog doma tebalo da uživa još jedno dete kome bi se pružila šansa za novo i bolje sutra.

“Nedavno sam ćerkama proslavila rođendan. Mislim da smo Duško i ja uradili pravu stvar kada smo im za rođendan kupili ponija. Važno nam je da deca od malih nogu zavole životinje, a planiramo da ih naučimo da jašu konjića, koji se trenutno nalazi u štali našeg prijatelja. Dali smo mu ime Nuki, a malo je reći da su devojčice oduševljenje poklonom. Fantastičan poklon doneo je Boki 13: crveni sportski automobil dvosed, koji ima električni motor, pa čak i MP3 uređaj. Atina je odmah sela i počela da vozi, a gosti su bežali na sve strane”, kaže JK.

Smatra da bi u izobilju njihovog doma tebalo da uživa još jedno dete kome bi se pružila šansa za novo i bolje sutra.

“Za sada ne planiramo treće dete. Mislim da bi to zdravstveno bilo pogubno po mene. Javnost ne zna da sam veoma lošeg zdravlja i da sam drugi porođaj teško podnela. I dan-danas kuburim sa krvnom slikom. Ali nikad se ne zna. Duško želi sina, ali u šali kaže da se plaši kako će i treća beba biti devojčica, jer je on veliki mačo men, a takvi prave samo žensku decu. Moja najveća želja je do pored Atine i Nike u izobilju i toplini našeg doma uživa još jedno dete. Dete bez roditelja, koje nema nikog i ništa. Želimo da usvojimo dečaka, koji će u našem domu dobiti sestrice, normalan život i šansu za lepšu budućnost. Čini mi se da bi tako nešto trebalo da urade sve situirane porodice u Srbiji”, izjavila je Jelena.

Reklame

Ostavite komentar