Kajli Minog i dalje pije lekove protiv raka

Izvor: smaedia.rs
Postavljeno 13 Sep 2010

Peva;ica Kajli Minog priznala je da i dalje ide na terapiju zbog raka dojki te kako često ima nuspojave zbog lekova koje prima.

“Mučno mi je, imam strašne glavobolje, znam biti rastresena i izgubljena, a često i plačem”, rekla je 42-godišnja Kajli kojoj je rak prvi put dijagnostifikovan 2005. godine.

“Verujte mi, kod svog sam onkologa već isplakala potoke suza i plačući ga molila: `Ne mogu više to podneti, skinite me s toga`, ali on je vrlo odsečan po tom pitanju i uvek mi kaže: `Moramo da te izlečimo pa moraš s tim nastaviti jer ti pomaže`. S terapijom trebam da završim početkom iduće godine i to će biti sjajno. Ipak, čula sam da se možete osetiti nesigurno kad vas skinu s lekova, jer ste se ipak dugo vremena oslanjali na njih. Biće to veliko prilagođavanje”, kaže pevačica.

Osim prestanku lečenja, Kajli se raduje i budućim nastupima i albumima: “Rad je bio veliki deo mog oporavka. Čak i tokom intenzivnih terapija sam razmišljala o turneji. Morala sam tako, ne znam šta drugo. Morala sam se koncentrirati na budućnost”.

Reklame

Ostavite komentar