Kako je Džesika Alba snimala golišave scene

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 29 Sep 2010

Fanovi zanosne holivudske glumice Džesike Albe silno su se poradovali kada su saznali da se u najnovijem filmu ‘Machete’ latino lepotica pojavljuje bez odeće. Međutim, ispostavilo se da su se radovali uzalud.

Golotinja u kojoj će publika uživati je lažna, objavili su mediji. Naime, scenu u kojoj se tušira Džesika je snimila u belom donjem vešu koji je kasnije odstranjen digitalnim putem. Albin intervju za časopis Scarlet od februara ove godine trebalo je da nagovesti da u njenim atributima nikada nećemo uživati.

„Nikada neću snimiti scenu bez odeće. Mogu da se pravim da sam seksi i nosim takvu odeću, ali ne mogu da budem gola,“ rekla je Alba i objasnila da je to zbog njene porodice. „Sećam se da je moja baka ludela i pokrivala me ako bi me videla samo u brusu i gaćicama. Ja sam iz stroge katoličke porodice i pa nije dobro da se tako pokazujem.“

Džesika se pridržavala svojih principa i tokom snimanja ‘Machete’-a, akcionog filma Roberta Rodrigeza koji je zasnovan na meksičkim ostvarenjima B produkcije.

Reklame

Ostavite komentar