Karleuša: Popović ne sme da me tuži!

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 27 Sep 2010

Folk pevačica Jelena Karleuša izjavila je da direktor “Granda” Saša Popović neće podneti tužbu protiv nje.

“Tužba? Od Popovića? Tako nešto ne postoji! To je urbana legenda!”, rekla je Karleuša komentarišući najave Popovića da će zbog njenih izjava na sudu potraživati silne milione.

Ona je ispričala i da je svojim ćerkama za rođendan na poklon kupila ponija.

“Mislim da smo Duško i ja uradili pravu stvar kada smo im za rođendan kupili ponija. Važno nam je da deca od malih nogu zavole životinje, a planiramo da ih naučimo da jašu konjića, koji se trenutno nalazi u štali našeg prijatelja. Dali smo mu ime Nuki, a malo je reći da su devojčice oduševljenje poklonom”.

Ona je navela i da je devojčicama “fantastičan poklon doneo Boki 13: crveni sportski automobil dvosed, koji ima električni motor, pa čak i MP3 uređaj. Atina je odmah sela i počela da vozi, a gosti su bežali na sve strane”.

Karleuša je rekla i da bi htela da usvoji jedno dete.

“Moja najveća želja je do pored Atine i Nike u izobilju i toplini našeg doma uživa još jedno dete. Dete bez roditelja, koje nema nikog i ništa. Želimo da usvojimo dečaka, koji će u našem domu dobiti sestrice, normalan život i šansu za lepšu budućnost. Čini mi se da bi tako nešto trebalo da urade sve situirane porodice u Srbiji”.

Reklame

Ostavite komentar