Karolina Jovanović: Mama me prijavila za Plejboj

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 15 Sep 2010


Karolina Jovanović (22) važila je za najperspektivniju teniserku u Srbiji, ali su je povrede i nedostatak finansija omeli u napredovanju u karijeri…

Naša teniserka pokazala je svoje zanosne obline, a to je učinila, otkriva, nakon što je njena majka pozvala uredništvo „Plejboja” i predložila im da se Karolina slika za njihov časopis.
- Jedno veče sam se vraćala sa treninga kada su me pozvali iz „Plejboja” u želji da dogovore termin za slikanje. Tu sam se potpuno zbunila, ali kada sam došla kući, mama mi je rekla da se čula s njima i da bi to moglo da bude dobra prilika da „podignem prašinu”. Imala sam ponude i od drugih časopisa, ali sam se odlučila za „Plejboj” – objašnjava Karolina.
Prašinu se definitivno podigla, barem u njenom rodnom Nišu, gde je teško pronaći primerak „Plejboja”, dok su na njenom sajtu samo pozitivni komentari.
- Svi u mojoj okolini oduševljeni su fotografijama. Dugo sam se razmišljala da li da to stvarno uradim zbog mentaliteta ljudi sa Balkana, koji ne gledaju blagonaklono na to, a ipak se pokazao kao pravi potez. Dečko sa kojim sam dugo u vezi me potpuno razume i podržava u svemu, tako da nisam imala problema – kaže Karolina i dodaje da je atmosfera na snimanju bila fantastična.
Mlada Nišlijka počela je da trenira tenis već sa četiri godine, a već je posle dve godine pokazala veliki talenat. Karijera joj je išla uzlaznom putanjom, nakon čega su se javljali brojni sponzori. Pre četiri godine postala je profesionalac i ušla na WTA listu kao 480. Međutim, povreda joj onemogućava dalje napredovanje u karijeri.
Ipak, sada se vraća spremnija nego ikad i želja joj je da sledeće godine zaigra na US openu.
- Javili su se sponzori i sad se dogovaramo. Od novembra krećem na par turnira, a krajem decembra počinjem s ozbiljnim pripremama za narednu sezonu – najavljuje Karolina.

Reklame

2 komentara

  1. MladenBg said on 26/09/2010 at 09:04

    Evo jos jedne ambiciozne mame, koja se nije ostvarila, pa na srecu njena ce cerka da odradi ono sto ona nije mogla!!! Samo me zanima gde su Tate!???
    Verovatno jure neke klinke !Ha, ha ha!

  2. Milorad-Sarajevo said on 19/01/2012 at 15:44

    I tata bi sine mala je zgodnica. Mama je verovatno akrep pa je nije niko hteo slikati a mozda su redaljke bile na mami zbog nedostatka samopostovanja pa ajde sad kcera da se slika jer kcera ima materijala za obrade.

Ostavite komentar