Katarina Lukić pobednica “Rimmel Elite Model Look Srbija 2010″

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 06 Sep 2010

Na izboru „Rimmel Elite Model Look Srbija 2010“, koji je održan u dvorani hotela „Hajat“, pobedila je Katarina Lukić iz Koceljeva.

Ova sedamnaestogodišnjakinja je u konkurenciji od 11 finalistkinja osvojila simpatije žirija, koji je jednoglasnom odlukom odlučio da Lukićeva bude najlepša od najlepših. Katarina je u razgovoru za „Blic“ otkrila neke interesantne detalje o sebi, ko joj je uzor u svetu mode, da li je očekivala pobedu, ko joj je najveća podrška.

- Veoma sam uzbuđena, ne znam još uvek šta mi se desilo. Iskreno, priželjkivala sam pobedu, iako je konkurencija bila baš jaka. Sve devojke su mnogo lepe – u jednom dahu je ispričala Katarina koja se izbor prijavila sama jer joj je davnašnja želja da se bavi manekenstvom i to u centrima mode Parizu i Njujorku. Iako ima vitak stas Katarina kaže da ne vodi računa o ishrani.
- Nisam morala ničega da se odreknem zbog takmičenja. Čak sam sa uživanjem radila sve pripreme. Jedem sve što želim i uopšte ne vodim računa. Ranije sam trenirala odbojku, ali trenutno ne radim ni vežbe. Prirodno sam ovako mršava – kaže Lukićeva čiji su omiljeni dizajneri Dragana Ognjenović, te Kelvin Klajn od stranih, a uzor u svetu mode joj je naša devojka Danijela Dimitrovska. Ono što je njoj naročito važno jeste podrška dragih ljudi.

- Najveću podršku mi daju moji roditelji, prijatelji i, naravno, moj dečko Nemanja, jer je sve vreme najviše verovao u mene – kaže kroz osmeh Katarina Lukić.

Reklame

Ostavite komentar