Katarina Živković u tajnoj vezi sa dečkom Silvije Nedeljković

Izvor: Kurir
Postavljeno 29 Sep 2010

Rastanka se našeg sećam, jesenje su lile kiše… Mora da je pevušila onomad ovu pesmicu Katarina Živković dok je ulazila na Farmu.


Doduše, u sebi, da ne čuju ostali, a posebno ne koleginica Silvija Nedeljković, sa čijim se dečkom, Sašom Stamenkovićem, golmanom Crvene zvezde, viđala malte ne do samog početka popularnog rijalitija. Međutim, rešila je da prekine tajnu romansu, koja traje skoro godinu dana, i da stavi tačku na vezu u kojoj je sve vreme bila druga!

- Katarina je bila ta koja je inicirala rastanak, a Saša se nije protivio njenoj odluci. Znao je da će pre ili kasnije doći dan kada će joj dosaditi da njihovu vezu krije od javnosti – započinje priču dobro obavešten izvor Kurira i dodaje:

- Silviji su pričali da je dečko vara s Katarinom, ali ona nije poverovala. Previše je zaljubljena u Stamenkovića da bi prihvatila tu činjenicu.

Živkovićeva je očito lako prebolela razlaz, a na Farmi je utehu već pronašla u Banetu Jankoviću. Preostalo dvoje iz donedavnog ljubavnog trougla, Saša i Silvija, ostali su nam nedostupni za komentar.

Zanimljivo je da su njih dve baš u vreme kad je Nedeljkovićeva započela vezu s golmanom, a Katarina istovremeno postala njegova ljubavnica snimile duetsku pesmu „Može crni, može plavi“. A on, eto, ispade smeđ. I mogao je kod obe.

Reklame

Ostavite komentar