Lepa Brena odbila da se pomiri sa Karleušom

Izvor: Press online
Postavljeno 30 Sep 2010

Lepa Brena: Ja nemam problem sa njom, već ona sa mnom! Nije bilo u redu što se nepozvana popela na binu. Đelić napokon upoznao omiljenu pevačicu Seku, a njenom mužu Veljku poručio: „Čuvaj je, bolju nećeš naći”!

Iza kulisa spektakla, koji je Željko Mitrović organizovao u Sloveniji povodom otvaranja televizije Pink Sl, dešavale su se krajnje zanimljive situacije koje će danima drmati srpsku estradu!

U avionu ka Ljubljani predvodnice estradnog krema bile su ljute suparnice Seka Aleksić i Jelena Karleuša! Seka je u pratnji supruga Veljka Piljikića i glumca Saše Pantića među prvima ušla u letelicu. Kad je folk zvezdu primetila JK, u svom stilu je prokomentarisala:

- Ovaj avion je pun negativne energije, daj bože da se ne sruši!

Izbegavale se na žurki

Nakon Jeleninog ukrcavanja u avion, Lepa Brena i Željko Joksimović su iz ekonomske prešli u biznis klasu, gde su sedeli Božidar Đelić i Mitrovićevi poslovni prijatelji.

Po dolasku u Ljubljanu i smeštanju u hotelima, na gradskom trgu održan je veliki slavljenički koncert povodom pokretanja kanala Pink Sl. Na iznenađenje mnogih, JK se popela na binu i otpevala hit „Ja nemam drugi dom” sa Brenom, koju je nedavno uvredila u tekstu na Fejsbuku pod nazivom „Fahretizam, ćoravizam i ostali izmi”!

Pošto to nije bilo dovoljno da njih dve zakopaju ratne sekire, Mitrović je kasnije na žurki u klubu „Top” na očigled novinara pokušao da pomiri JK i Brenu! Međutim, iako su sedele jedna naspram druge, izbegavale su bilo kakav kontakt!

- Ja nemam konflikt sa Karleušom, već ona sa mnom. Mada, Jelena ima problem sa većinom pevača. Nije bilo u redu sa njene strane što se nepozvana popela na binu, jer onda je trebalo svi da izađu. Ali, to je njen stil, a publika će sama proceniti šta je u pitanju. Ipak, ovde smo svi bili da podržimo Željka i televiziju Pink – rekla je Brena za Press

JK ništa nije moglo da pokvari raspoloženje, bila je najveselija – igrala je celu noć.

- Na insistiranje Željka Mitrovića izašla sam pred publiku, to nisam ja potencirala jer sam u Sloveniji gošća. Sve se spontano desilo, Mitrović je tražio da izađem sa njim na binu, budući da sam ja rasla sa Pinkom. Što se Brene tiče, s njom se nikada nisam svađala, a to što nekome istina smeta – nije moj problem – kaže JK za Press, a o Seki nije promenila mišljenje:

- Zbog velikog poštovanja prema Mitroviću pristala sam da putujem avionom sa dotičnom osobom!

Na žurku je nešto kasnije došao Božidar Đelić, koji je poželeo da upozna svoju omiljenu pevačicu Seku Aleksić, za koju je svojevremeno rekao da bi voleo da mu peva na svadbi!

Šampanjac u potocima

- Konačno da se upoznamo! Velika mi je čast – rekao je Đelić Seki, a njenom suprugu je poručio:

- Veljko, čuvaj ovu ženu, bolju nećeš naći!

Aleksićeva kaže da je Đelić ostavio pozitivan utisak na nju.

- Oduševljena sam njime. Đelić je veoma prijatan i kulturan gospodin – rekla je Seka.

Nenad Čanak i Miodrag Kostić Kole celo veče su ispijali šampanjac u društvu svojih prijateljica, a Tanja Vojtehovski je razmenjivala nežnosti sa dečkom. Aca Lukas i njegova supruga Sonja, kao i Željko Joksimović i Jovana Janković skoro celu žurku su presedeli, dok je Srđan Predojević uživao u društvu lepe Slovenke.

Najveseliji su bili domaćini Željko i Milica Mitrović, koji su pokazali da, pored poslovnih obaveza, umeju dobro da se zabave.

Željkova VIP žurka potrajala je do sedam sati ujutru!

.

Reklame

Ostavite komentar