Li Men o svojim erotskim avanturama

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 14 Sep 2010

Tokom predstavljanja prilikom ulaska na farmu, novosadski pop muzičar i pevač Nikola Kostić Li Men spomenuo je detalje iz biografije, ali je izostavio najintrigantniji, da je svojevremeno bio glavna zvezda pornića i porno-fotografija koje su bile objavljene u seksi magazinu „Striptiz“.

Jedan od učesnika treće „Farme“ se davne 1998, u vreme svoje najveće popularnosti, fotografisao u lascivnim pozama sa svojom poznanicom čije se lice ne vidi, ali je zato sve ostale draži nesebično prikazala ispred objektiva poznatog fotografa i urednika pomenutog časopisa Slobodana Stankovića. Iako se na fotografijama ne vidi konkretan seksualni odnos, muzičar i njegova partnerka isprobali su veliki broj poza, a kao dokaz da se omrsio, Li Men je na kraju pozirao sa iskorišćenim prezervativom u ruci. Osim ekskluzivnih fotografija, Limen je dao i provokativan intervju, iz kojeg prenosimo najzanimljivije delove:
- Apsolutno je tačna izreka „Ne je*e ku*ac nego situacija!“ Koliko si popularan, toliko i je*eš. Čim si na bini, radiju ili na TV-u, ti si iznad običnih smrtnika bez obzira na to koliki ti je. Popularnost je pravi magnet i afrodizijak. Priznajem da je zahvaljujući ovom poslu moj broj recki impozantan. Volim da vodim ljubav, a tucam samo napaljene obožavateljke. Kad mi devojke zatraže autogram, obično ih pitam hoće li možda još nešto i obično hoće. Nekima sam skinuo i nevinost, što je težak i dosadan fizički posao. Sećam se jedne jeba*ine u Jasku, iza Vrdnika. Dobra riba me startovala i ja, mrtav pijan, kresnem je u smrdljivom toaletu. Sutra me zove, kaže da nije zadovoljna, nije htela u guzu. Toliko sam bio pijan da nisam ni primetio! Često smo pravili orgije sa obožavateljkama ili devojkama iz agencija za poslovnu pratnju. Jednom smo nas četvorica je*ali oko pet sati dve kurave. Ubili smo ih kur*evima – izjavio je Limen za „Striptiz“ i priznao da je imao i neobične sklonosti, jedno vreme je skupljao dlačice s venerinog brega devojaka sa kojima je imao seks.
- Radio sam i kao žigolo. Iz znatiželje sam otišao u agenciju „SOS pomoć ugroženim ženama“ i odmah upoznao jednu koja je bila usamljena, pa sam iskreno hteo da joj pomognem. Završili smo u krevetu i ujutro sam na stolu našao 200 nemačkih maraka i pisamce u kojem mi se zahvalila. Bavio sam se time godinu dana, podmirujući usamljene dame s dva tri snošaja mesečno.

Reklame

Ostavite komentar