Lindzi Lohan automobilom udarila dete u kolicima

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 05 Sep 2010

Holivudska glumica Lindzi Lohan upada iz nevolje u nevolju, zaključili su američki mediji prenevši da je nakon izlaska iz zatvora svojim Maseratijem udarila dete u kolicima.

RadarOnline objavio je vest da je problematična LiLo nedavno udarila kolima kolica i pobegla sa lica mesta. Srećom, ovaj udarac nije imao veće posledice, kažu svedoci.

„Žena je u kolicima gurala dete koje nema više od dve ili tri godine. Lindzi je prošla kroz crveno i udarila je u kolica. Udarac nije bio jak, ali definitivno je bilo kontakta. Lohanova je tada stala sa strane, ali već nakon dve sekunde produžila je dalje,“ opisao je jedan od svedoka, dok je drugi rekao da su od siline udarca dečja kolica završila na jednom točku.

Upitana o ovom incidentu, Lohanova je rekla da ne zna o čemu se radi, ali ubrzo se oglasio i jedan vozač koji je video njenu bahatost i nakon toga prišao joj da je pita šta radi. Prema njegovim rečima, Lindzi je odgovorila da je videla ženu sa bebom u kolicima, ali da joj se oni nisu pomerili sa puta.

Reklame

Ostavite komentar