Ljubinka Dobrosavljev – nova voditeljka “Zvezda Granda”

Izvor: Press online
Postavljeno 02 Sep 2010

Ljubinka Dobrosavljev, nova voditeljka „Zvezda Granda”, kaže da je deset godina čekala materijalnu satisfakciju koju je dobila od Saše Popovića

Ljubinka Dobrosavljev, bivša voditeljka televizije Studio B i Foksa, od 18. septembra vodiće novi serijal muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”. Lepa voditeljka sigurna je da će se dobro snaći u novoj TV formi i priznaje da je i zbog dobre finansijske ponude prihvatila da vodi „Zvezde Granda”.

- Posle razgovora sa Žikom Jakšićem o eventualnom angažmanu, usledila je i konkretna ponuda Saše Popovića. Pošto nisam imala priliku da radim sličnu TV formu, ponudu sam prihvatila prvenstveno zato što je veliki profesionalni izazov. Posle desetak godina rada u medijima kao novinar, voditelj i producent i konstantnog dokazivanja u nekoliko produkcijskih kuća i televizija, smatram da je došlo vreme i za materijalnu satisfakciju. Finansijski momenat je bio važan, ali ne i presudan – kaže Ljubinka Dobrosavljev.

Ljubinka je sa Studija B nedavno prešla na Foks, koji je veoma brzo napustila zbog „Granda”.

- Odlaskom sa Studija B napravila sam veliki rez. Prihvatila sam ponudu druge televizije koja pokreće projekte zbog kojih su me i zvali, ali te emisije nemaju predviđena gostovanja u studiju. U međuvremenu sam shvatila da mi u studiju nedostaju ljudi, toplina i prisnost koju sam imala sa gostima. Volim gužvu i sviđa mi se neposredan kontakt sa publikom. Lepo sam se pozdravila sa kolegama sa Foksa, kojima želim sve najbolje u novoj sezoni. Sada imam podršku čitavog tima koji godinama radi na ovom projektu, pa očekujem da ću se dobro snaći i uživati u novom izazovu. Nova scenografija biće pravo iznenađenje i za učesnike i za gledaoce – poručuje Ljubinka Dobrosavljev.

Ljubinka priznaje da i privatno sluša folk.

- Besmisleno je da se branimo od muzike bez koje ne može da prođe nijedno veselje. Niko ne može da zamisli svadbu bez narodne muzike. U kvalitetnu muziku ubrajam pesme dokazanih muzičkih zvezda poput Lepe Brene, Ane Bekute, Tome Zdravkovića, Tozovca… „Zvezda Granda” Dušan Svilar je primer doslednosti i upornosti, produhovljenosti, lepog vaspitanja i ponašanja. Škola i njegovo obrazovanje nisu trpeli zbog naglog uspeha. Mislim da neguje vrednosti koje su, nažalost, zaboravljene ili skrajnute. Nadam se da će svojom harizmom uticati na mlade ljude i biti njihov uzor – rekla je voditeljka.

Reklame

Ostavite komentar