Lupino: Hrvatske manekenke većinom su prostitutke

Izvor: Net.hr
Postavljeno 06 Sep 2010

U poslednjem medijskom istupu fotograf  Stefan Lupino najavio je kako u budućnosti ne namerava snimati starlete koje džeparac zarađuju pružanjem seksualnih usluga, a dao je naslutiti na koga pritom misli.

“Sa Majom Morales me uvek bilo sramota, uvek su me ljudi gledali s čuđenjem, jer većina tih cura nema pojma o stylingu, one misle ak’ imaju Gucci, Pradu da su super. One većinom te skupe stvari dobiju od sponzora, to obuku bez stila. I onda me puno puta čak bilo sramota. One kad nešto dobiju samo idu dalje, one traže dalje, one samo znaju iskoristiti ljude, posle se dosta njih čak bavi i najstarijim zanatom na svetu, i to je to žalosno”, smatra Lupino.

Poznati hrvatski fotograf tako je otkrio kako se svoje nekadašnje muze, ugasle instant televizijske zvezde Maje Morales nerado priseća, a nije mu drago pričati ni o Avi Karabatić, s kojom je nedavno sarađivao, a o kojoj takođe nema neko bajno mišljenje.

‘A to je malo poremećen odnos. Mislim za Avu se zna, mislim šta da pričam, samo pogledaj njenog tatu pa ti je dosta’, kazao je Lupino za Red Carpet.

Reklame

Ostavite komentar