Maja Marijana: Može se i bez “Granda”

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 08 Sep 2010

Maja Marijana, koja je sa porodicom i koleginicom Draganom Mirković letovala u Grčkoj, odmor je iskoristila i za snimanje spota za najnoviji hit „Haos“. Pevačica kaže da su uz pomoć ekipe DM SAT uspeli da zabeleže najlepše kadrove na plažama, golf-terenima i u luksuznim hotelima na Peloponezu.


- Spot će biti haos, baš kao i pesma – rekla nam je Maja Marijana (na slici sa suprugom Mladenom). – Pesmu na nastupima pevam i po nekoliko puta tokom večeri, a to je dovoljan pokazatelj da možete da izdate singl bez diskografske kuće. Ako je pesma dobra, sama će naći put do publike.

„Crna panterka“, kako su je prozvali obožavaoci zbog istoimenog hita, kaže da uveliko prikuplja pesme za novi album. Na pitanje hoće li izdavač biti „Grand produkcija“, Maja Marijana kaže:

- U „Grandu“ svi izvođači potpisuju ugovor za jedno izdanje, tako da niko ne može 100 odsto da tvrdi da je njihov član. Ja sam samostalna pevačica, a za 18 godina, koliko pevam, promenila sam nekoliko kuća. Šta su se svi uhvatili za taj „Grand“? Pa, nisu oni jedini. Ne znam za koga ću izdati novi album, važno mi je da imam dobre pesme. Dovoljno je da ih „okačim“ na Internet i sigurno će dobro proći.

Reklame

Ostavite komentar