Manekenka sa najvećim silikonima morala da ih se odrekne

Fotke postavljene 10 Sep 2010


Šejla Herši, brazilska manekenka poznata po ogromnom poprsju zbog kojeg je dospela i u ’Brazilsku knjigu rekorda’, morala je da smanji svoje adute i izvadi ogromne implante.

30-godišnja Šejla grudi je operisala čak trideset puta, a na poslednjoj operaciji koju je imala u junu, plavokosa starleta zarazila se stafilokokom. Nakon toga, bila je par meseci pod stalnim nadzorom lekara. Nakon što su obavljene dve operacije, bilo je jasno da će silikonska lepotica morati da izvadi svoje čuvene džinovske implante i zameni ih nekim skladnijim.

’Odlučila sam se za manje, mnogo manje. Želim normalnu veličinu, kakvu normalne domaćice imaju. Znam da će mi biti teško jer ih volim, ali shvatila sam da je moja porodica na prvom mestu. Volim svoga sina i ćerku i oni su mi najvažniji’ rekla je Šejla, objasnivši da je bila svesna opasnosti koja joj je pretila od bakterije i odrekla se svojih prepoznatljivih silikona.

Ipak, plavokosa Brazilka priznaje da se nadala kako će jednom ući u Ginisovu knjigu rekorda, ali će morati da se zadovolji rekordom u svojoj zemlji.

Izvor: SrbijaNet


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

1 komentar

  1. marija said on 31/03/2011 at 13:56

    Pored svih losih stvari sto se desavaju na svijetu ova lujka se bavi punjenjem i vadenjem silikonama.Vjerovatno je to najteza stvar sa kojom se bavila u zivotu.Puni i prazni silikone.HA,HA,HA i to ove dzinovske bar da su normalne.Koja lujka

Ostavite komentar