Mari Mari otvara muzičku radionicu

Izvor: Story.rs
Postavljeno 28 Sep 2010

Jedan od najboljih domaćih ženskih vokala i autora, popularna Mari Mari, otvara muzičku radionicu za najmlađe


Prvi put na našim prostorima mališani od četiri godine starosti pa naviše imaće mogućnost da grade svoju ličnost kroz muzičke igre uz koje će se pratiti njihov muzički, sociološki i duševni razvoj. Mari Mari, diplomirani muziški pedagog, profesor je sa iskustvom u radu sa decom. Pomoću muzičkih igara razvijaće se motorika, dikcija, glasovni aparat i sluh. U muzičkoj radionici deca će se upoznati sa svim vrstama muzičkih instrumenata, oznaka i kompletnim procesom stvaranja muzickog albuma. Najtalentovaniji polaznici muzičke radionice Mari Mari će imati priliku da izvode autorske kompozicije na javnim nastupima, televizijskim emisijama, dečijim muzičkim projektima, festivalima kao i priliku da pevaju i učestvuju na snimanju dečijih pesama u profesionalnom muzičkom studiju.

- Odlukom o pokretanju ovakve muzičke radionice kao profesor i roditelj dajem svoj doprinos pravilnom dečjem odrastanju, postavljanju sistema vrednosti i muzičkom razvoju.

Nadam se da će uz moju ljubav prema muzici i deci, svi mališani biti ispunjeniji, srećniji i bogatiji za saznanja koja ću im punog srca pružiti. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sajta www.muzickaradionicamarimari.com ili se detaljnije informisati preko fejsbuka Muzička radionica Mari Mari – kaže talentovana pevačica.

Reklame

Ostavite komentar